petek, 24.september.2010 - 21:46

Poslanca Luka Jurija so pretepli desničarski mladostniki, še bolj je bil tepen, ker je član vladajoče SD

Poslanec Luka Juri po pretepu nosi sončna očala, da prikrije posledice napada na njegovih očeh.

 

Luka Juri se je vozil po kolesarski stezi s svojim skuterjem. Nekje na poti je šel mimo desničarskih mladcev, ki so stali kar na kolesarski stezi. Ko je šel mimo, se je slučajno obregnil z ogledalom skuterja ob enega mladca. Nato je ustavil in se šel vljudno opravičit za neljubi dogodek, a mladci so ga prepoznali. Ko so videli, da gre za poslanca vladajočih socialnih demokratov SD, so ga začeli žaliti zaradi njegove politične opredeljenosti. Brcali so ga v glavo, nad obema očesoma ima sedaj šive, ima poškodovani obe arkadi. Medtem ko so ga pretežno mladoletni fantje tepli, je Luka Juri, ki je bil še priseben, uspel vtipkati v telefon številko policije.

Napad je obsodila tudi Katarina Kresal, češ da se nestrpnost ne sme tolerirati.

Nekateri politiki iz levice so povedali, da do nestrpnosti prihaja tudi zaradi besed nekaterih politikov, ki širijo nestrpnost.

Sicer ni nujno, da je pretep posledica nestrpnosti, a res je, da so po tem, ko so videli, da gre za levičarskega poslanca, mladostniki postali še bolj agresivni, kar je moč razumeti tako, da je bil pretep, kljub temu, da so bili pijani, okrepljen zaradi nestrpnosti. Nestrpnosti zaradi politične pripadnosti Luka Jurija.

Poslanec Luka Juri po pretepu zaradi poškodb nad očmi nosi sončna očala, da prikrijejo posledice pretepa.

Več o pretepu si preberite tukaj.



Značke prispevka: ,

Odgovorite