nedelja, 26.september.2010 - 05:16

Spremenjeno: V Novem mestu bosta v drugi krog šla Alojzij Muhič in Bojan Kekec

Sprememba: 17.10.2010 ob 2:45

Na Dossier korupcija smo sprva napisali precej kritičen članek o SDS-ovem kandidatu za župana, Bojanu Kekcu. Po določenem premisleku smo se odločili, da ga umaknemo oziroma zamenjamo z nevtralnim poročilom, pa ne zaradi kakšne pretirane spremembe mnenja, tisto kar smo zapisali še vedno velja, sploh besede o nekaterih spornih kadrovskih potezah podjetja Komunala Novo mesto, katere direktor je Bojan Kekec, ki pa jih je to naredilo šele po prepričevanju. Glede na to, da je oseba, ki je bila (sicer za krajši čas) sprejeta, izrazito sporna, tako zaradi velikega manjka delovnih sposobnosti, kot tudi zaradi izjemne pokvarjenosti (imamo natančne informacije o vsem), smo še vedno skeptični glede tega kandidata in če bi Kekec postal župan in bi tudi tam tako nespametno kadroval, bi to bila katastrofa za občino Novo mesto, sploh pa za njen razvoj. Torej pri našem mnenju vztrajamo.

Kljub vsemu pa smo se odločili, da umaknemo kritičen prispevek, ki se je nahajal na tem mestu, ki smo ga naslovili s POLITIČNA KORUPCIJA V NOVEM MESTU?: Zloraba javnega podjetja Komunala Novo mesto za podporo županskemu kandidatu SDS-a. Razlogi za umik so interne narave.

Tokrat podajamo samo informacijo, da sta se v drugi krog lokalnih volitev za župana občine Novo mesto uvrstila Alojzij Muhič, obstoječi župan občine Novo mesto in pa Bojan Kekec, kandidat SDS-a.

Volitve bodo 24.10.2010, to je dva tedna po prvem krogu volitev.Značke prispevka: , ,

Odgovorite