torek, 2.november.2010 - 08:30

Nove policijske težave: Po zamenjavi dobavitelja se policistom zatikajo naboji

Slovenski policisti uporabljajo pištole znamke Beretta, pri nabojih pa so češkega dobavitelja zamenjali s srbskim. Takrat so se začele težave.

Slovenski policisti so vodstvo policije, ki je očitno naredilo napako, ko je zamenjalo dobavitelja nabojev za policijske službene pištole, opozorili, da se jim zatikajo naboji v pištolah.

Zaradi tega se policisti, sploh tisti, ki sodelujejo v nevarnejših akcijah, počutijo ogrožene. Nezadovoljni so, ker se varčuje tudi na njihovi varnosti.

Po poročanju slovenskih novic bodo policisti ponovno preverili strelivo in sicer na strelišču v Gotenici.

Slovenske novice: Policistom se zatikajo naboji



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. ivan pravi:

    SPOROČAM VAM, DA SLO-POLICIJA IMA 2MILIONA DAVKOPLAČEVALCEV OD KATERIH DDV SO PLAČENI, ZA VSESPLOŠNE KRIMINALCE. SEVEDA TO NI RES, KRIMINALCI SO POLICAJI, KER SO SE ODLOČILI SLUŽBOVATI, NIČ DELATI, V MEDIJU-KRIMINALA.

    KAR ZADEVA KROGEL, SVINJARIJA: KAJ UPORABLJATE HIGH ENERGY – DUM-DUM, KI JE PREPOVEDAN. BARABE PREKLETE. Vzamite standardno 9mm ali 380ACP-kratka devetka, vse z zaobljeno glavo “humano kroglo” pa ne bo nič štekalo. Jasno.

    Barabe zato ker v “Totalitarni Jugoslaviji” so uporabljali 7,62 kaliber, bolj retko 9mm-kraatki, to kar pa uporabljajo sedaj pomeni, da je policija REŽIMSKA in se je prelevila v protidržavljan TERORISTE.

    Da, da bližamo se III.Rajhu, pa še oni niso imeli take nehumane naboje, rabili so kratke 9mm in v glavnem naročali v Španiji pri ASTRI IN LAMA GABILONDO, pa še to v glavnem za oficirje in pilote- ti so imeli kratko ASTRA-300/9mmkurc

    ZLOovenska policija, ha,ha,ha

    Hrvatski pištolj HRP-2000 je profesor za bereto 92.

Odgovorite