nedelja, 14.november.2010 - 04:54

NASVET: Novomeški župan naj bo zelo previden glede Bojana Kekca

Novomeški župan bi moral biti zelo previden glede delovanja občinskih svetnikov iz vrst SDS, predvsem glede Bojana Kekca

 

Pred kratkim smo slučajno izvedeli neko informacijo v zvezi z Bojanom Kekcem, ki nas je presunila. Informacijo smo povezali z določenim dogajanjem v avgustu, predvsem v času med dvajsetim in tridesetim avgustom, oziroma enkrat takrat, in določenimi drugimi dogodki. Zelo nas je zaskrbelo. O stvareh ne bomo govorili. Lahko rečemo samo to, da kažejo na izjemno, ampak res izjemno podlost.

Bomo pa rekli naslednje.

Ko smo komentirali zmago Alojzija Muhiča, smo rekli, da smo zadovoljni z rezultatom drugega kroga volitev. Sedaj, po novih spoznanjih o Bojanu Kekcu, pa lahko rečemo, da smo prezadovoljni zaradi zmage Alojzija Muhiča.

Alojziju Muhiču svetujemo, naj bo previden glede Bojana Kekca, naj bo previden glede vpliva Bojana Kekca v občinskem svetu Mestne občine Novo mesto in naj pregleda možnosti za njegovo odstranitev z mesta direktorja javnega podjetja Komunale Novo mesto.

Alojzij Muhič naj bo izjemno pozoren tudi, kar zadeva druge občinske svetnike iz vrst stranke SDS.

Občinski mestni svetniki iz vrst SDS v Mestni občini Novo mesto so:

Bojan Kekec

Ivan Grill

Milena Bartelj

Ivan Bukovec

Andrej Resman

Vanja Kolenc

Alojzij Muhič je po zmagi na volitvah rekel, da so mu ravno SDS-ovci kot koalicijski partnerji zmetali največ polen. Lahko rečemo, da vemo, o čem govori. Način delovanja novomeškega SDS-a je pač takšen.

Še enkrat. Alojziju Muhiču svetujemo zelo veliko previdnost, kar zadeva Bojana Kekca. Navidezna prijaznost naj ga ne zavede.

Moramo povedati, da po določenih spoznanjih sami nimamo totalno nobenega zaupanja v Bojana Kekca, ne glede na to, kako dobrega se želi narediti pred javnostjo.

Zelo smo zaskrbljeni nad prisotnostjo Bojana Kekca in drugih članov novomeškega SDS-a v občinskih organih Mestne občine Novo mesto in v javnem podjetju Komunala Novo mesto.

Res žalostno je, kakšni osebki prihajajo v politiko v demokratičnih ureditvah. Očitno tudi demokracija ni nekaj popolnega, ampak tudi demokracija pozna politično podlost.

To je bil naš dobronameren nasvet novomeškemu županu. Upamo, da ga bo upošteval, vsaj podzavestno.

Sicer nismo bili zelo informativni v tem komentarju, a to ni bistveno, bistven je naš nasvet Alojziju Muhiču, zato smo ga tudi podali. Naš nasvet je, naj bo zelo previden v zvezi z Bojanom Kekcem in novomeškim SDS-om.



Značke prispevka: ,

Odgovorite