četrtek, 18.november.2010 - 01:21

Se je stranka SDS v zvezi z očitki glede Masleše zlagala?

SDS je za napad na Maslešo iz naftaline izvlekla primer graničarja Jugoslovanske ljudske armade, ki je ustrelil človeka, ki je nezakonito prečkal mejo.

Branka Maslešo, kandidata za predsednika vrhovnega sodišča, je stranka SDS vzela na nož. Iz naftaline je potegnila primer romunskega državljana, katerega je jugoslovanska mejna policija ubila s strelom na sredo čela.

SDS je povzel besede nekaterih, ki so trdili, da naj bi bil Masleša nad umorom navdušen, še posebej nad dejstvom, da je bil umorjeni ustreljen na sredo čela. Prav tako naj bi govoril, da bo Jugoslovanska ljudska armada (JLA) tepihovala Slovenijo (jo zravnala z zemljo).

SDS je zaradi tega obvestila celo Evropsko unijo, češ da se v Sloveniji prebuja komunizem (SDS je že sicer stranka, ki je kljub lastnim komunističnim metodam, že bolestno nenaklonjena komunizmu, katerega pa, roko na srce, že zelo dolgo časa ni več).

SDS je z vztrajnim blatenjem Masleše celo uspela prepričati nekatere poslance koalicije, recimo Cveto Zalokar Oražem, ki je podvomila v primernost Masleše.

Aleš Zalar pa je kljub temu Maslešo potrdil kot kandidata. Podporo mu je dal tudi premier Borut Pahor.

Masleša je vseskozi zavračal očitke. Rekel je, da se ne boji ustrahovanj, saj dobro ve, kakšna je resnica.

Sedaj pa so se pojavila tudi nova pričevanja tedaj prisotnih, ki očitke SDS-a postavljajo na laž.

In sicer. Branko Masleša naj nad umorom ne bi bil navdušen, ampak ravno nasprotno zgrožen. Časnik Delo je objavil celo overjeni izjavi prič v prid Branku Masleši.

V zvezi z Maslešo so torej informacije zelo nasprotne, kar kaže samo eno in sicer, da se nekdo laže.

Glede na to, kakšna je stranka SDS, gre za stranko, ki ni ne verodostojna ne resnicoljubna in je sposobna z lažmi, natolcevanji in intrigami uničevati ljudi za doseganje lastnih političnih ciljev (v to smo še posebej prepričani po določenih zadnjih informacijah glede te stranke v določenem slovenskem mestu), sami bolj verjamemo Masleši in njegovim zagovornikom.



Značke prispevka: , ,

Odgovorite