sobota, 27.november.2010 - 20:00

Zanimiva prometna nesreča na dolenjski avtocesti: Udeleženih kar 38 vozil

Pokrajina je bila danes prečudovita s pravo zimsko idilo, ki je razveselila vse ljubitelje snega

 

A bilo je tudi precej megleno

Slovenske prebivalce je te dni razveselil idiličen pogled na s snegom pobeljeno pokrajino. Marsikje je bila pokrajina res prečudovita.

A po snežnem vremenu se je ponekod naredila megla. In ta je botrovala k temu, da se je na dolenjski avtocesti zgodila izjemno zanimiva prometna nesreča. Zanimivost te nesreče je v tem, da je bilo v njej udeleženih kar 38 vozil. Vozila so zaradi megle naletavala eno na drugo kot po tekočem traku, tudi po tem, ko je bila cesta že zaprta.

Prometna nesreča je povzročila veliko zvite pločevine, katero bodo morali popravljati slovenski avtoservisi in avtoličarji, plačevati pa pretežno slovenske zavarovalnice. No, v nesreči je bilo tudi precej poškodovanih. Po zadnjih podatkih vsaj 22 (6 huje), tudi nekaj mrtvih je bilo. Policija govori o dveh mrtvih, nekateri pa govorijo o štirih mrtvih v nesreči (uradno sta mrtvi dve osebi, morda so očividci videli še dva ponesrečenca, ki sta ležala negibno in sta še vedno v kritičnem stanju v življenjski nevarnosti).

Zanimiv je tudi prizor prometne nesreče, saj naj bi bila vozila razmetana vsepovsod. Skratka. Danes je vreme poskrbelo za precej pestro dogajanje na dolenjski avtocesti.

24ur.com: FOTO: Najmanj dva mrtva in 22 poškodovanih v naletu 38 vozil



Značke prispevka:

Odgovorite