četrtek, 25.februar.2010 - 21:06

Objokani Alenki Paulin naj bi ugrabili njenega psa in jo izsiljevali, naj odstopi

 

Alenko Paulin so spraševali glede njenega ginekološkega kirurškega posega

Nekdanji tiskovni predstavnici SDS-a so neznanci ugrabili njenega psa, pristojni organi pa so jo zasliševali zaradi kirurškega posega pri ginekologu. Boji se, da so nekateri spraševali tudi  njenega ginekologa o kirurškem posegu.

Že afera bulmastifi je pokazala, da so nekateri  ljudje zelo navezani na svoje živali. No, v povezavi z afero pa je bolj do izraza prišla zgodba nekdanje direktorice STA, Alenke Paulin znane po tem, da je bila tiskovna predstavnica SDS in da zadnje čase fura stil Kleopatre.

Tudi Alenka Paulin je ljubiteljica psov.

Alenka Paulin je na Pozareport predstavila svojo zgodbo. Med zgodbo je točila solze. Rekla je, da so ji tedaj nepridipravi ukradli njenega psa in ji pustili sporočilo, da mora odstopiti z mesta direktorice Slovenske tiskovne agencije, če hoče videti svojega psa živega.

Alenka Paulin neizmerno ljubi svoje živali (ima več psov), ki jih dojema kot svoje družinske člane, zato je bila šokirana. Policije naj ne bi poklicala, saj se je bala, da bi ji njenega ugrabljenega psa ubili, če bi izvedeli, da je poklicala policijo, in ga več nikoli ne bi videla živega. Po tem, ko je odstopila, so ji čez dva dni vrnili ugrabljenega psa, kar je Alenko Paulin neizmerno razveselilo.

Nekdanja tiskovna predstavnica SDS se je sicer znašla v preiskavi zaradi kirurškega posega na njenih spolnih organih, kakšne vrste je bil poseg, ni znano. Imela naj bi kirurški poseg pri ginekologu, a štirih dni bolniškega dopusta zaradi ginekološke operacije si ni obračunala, ker naj jih ne bi izkoristila. Ta bolniška naj bi bila za nekatere sporna. Prav tako pa še nekatere druge stvari, recimo študentske napotnice v STA-ju, ki jih je podpisovala.

Več si preberite v Pozareportu.

Pozareport: Umazano: Alenki Paulin ugrabili psa, ko je odstopila, pa so ji ga vrnili



Značke prispevka: , ,

Odgovorite