petek, 26.februar.2010 - 06:32

Je bil Baričević umorjen in ali je umor naročila slovenska politična desnica?

V aferi bulmastifi se pojavlja veliko informacij in dezinformacij, pa tudi teorij zarote. Ena izmed informacij, ki je te dni prišla v slovensko javnost je ta, da naj bi bil gospod Sašo Baričević umorjen, nekateri prijatelji Baričevića pa menijo, da so umor naročili v vrhovih slovenskih desnih političnih strank.

Motiv za umor naj bi bila želja Barsosa, katerega lastnik je bil Baričević po nakupu zdraviliškega kompleksa Rimske Toplice. V času, ko je bila desnica na oblasti, naj bi na vse načine želela preprečiti in ne dovoliti nakupa Rimskih Toplic s strani Barsosa.

Nekateri pa menijo, da so sedaj nekateri želeli, ker njihova opcija več ni na oblasti, z umorom Baričevića preprečiti te namere pokojniku.

Več o informacijah, kjer so izraženi sumi o tem, da je bil Baričević umorjen in kjer se za naročitev umora sumijo vrhovi na politični desnici, si oglejte v spodnjem članku:

Slowwwenia: Saša Baričeviča naj bi likvidirali po načrtih XX? – ime smo zakrili

Sicer naj dodamo še to, da je znano, da potekajo tudi toksikološke preiskave tkiv bulmastifov, ki so napadli lastnika, saj obstaja sum, da so bili psi omamljeni. Tore ne gre zgolj za preiskave domnevne spolne zlorabe, ampak tudi za preiskave, ali so bili psi omamljeni, kar bi lahko vodilo preiskavo v smeri preiskovanja umora Baričevića.

Po drugih informacijah pa naj psi sploh ne bi bili omamljeni tisti dan in naj bi zato, ker so jih pozabili omamiti, psi postali napadalni. Kot že rečeno. V tej aferi je veliko informacij in dezinformacij.

Ve se, da je gospod Baričević živel praktično sam po samomoru svoje soproge, Zore Roter, tako da se postavlja sum, ali je, če psov ni omamil Baričević, nekdo načrtno omamil pse in so ti v omamljenem stanju napadli Baričevića. Sum, da je bil Baričević umorjen, je podala tudi njegova sestra Dea Baričević.

Sicer je potrebno povedati še to, da je Slovenija država, ki ima izrazito primitivno ljudstvo, sploh pristaši desnice in pa prebivalci ruralnih predelov so izjemno primitivni ljudje. Tudi pri aferi bulmastifi so na politični desnici delovali homofobno. O tem si preberite tukaj.

Čisto možno je, da je zaradi dejstva, ker je bil gospod Baričevič transeksualen, nekdo, ki ima neko prodesno nestrpnost do drugačnosti – v Sloveniji je nestrpnost do drugačnosti ogromna, praktično je samo Ljubljana in zahod države bolj zmeren, drugod pa je prisotna velika nestrpnost slovenskega življa, pomislil tudi na to, da se ga lahko zato napada, se mu omamlja pse ali celo umori.

Za primitivni prostor, kot je to Slovenija, to ni nič nenavadnega.

Postavlja se tudi vprašanje, zakaj je državno tožilstvo zavrnilo vpogled v postopek preiskave domnevne spolne zlorabe bulmastifov – prepovedalo je javni dostop do vsebine že izdelanega poročila o preiskavi, saj naj bi bil predmet še v predkazenskem postopku. Ali morda tožilstvo preiskuje tudi sume, da so bili psi omamljeni in sume, ki so jih podali nekateri, da je bil Baričević dejansko umorjen, kar je precej težko verjetna informacija glede na sam konkreten primer in ugotovitve v njem, a glede na to, kakšni primitivci živijo v Sloveniji, ne nenavadna. V Sloveniji namreč obstajajo ljudje, ki so sposobni načrtno škodovati ljudem samo na podlagi nestrpnosti do drugačnih. Takšen primitivizem je splošno znano dejstvo v Sloveniji in ima precej podlage tudi v naukih cerkve.

Informacije o domnevnem umoru Baričevića se v javnosti namreč pojavljajo.Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Teorija zarote, po kateri naj bi desnica načrtno umorila Baričevića (celo po navodilih Janeza Janše, kar je skrajno neverjetno, zaradi česar smo sami njegovo ime že ob pisanju članka načrtno zakrili) zaradi želje klinike Barsos, da kupi Rimske toplice, so se izkazale za praktično neverjetne. V aferi bulmastifi je namreč prišlo na dan veliko dezinformacij in bizarnih teorij zarote. Na portalu Slowwwenia so članek, kjer Janeza Janšo sumijo povezanosti v umor Saše Baričevića, že odstranili, je pa dostopen na drugih spletnih virih.

Odgovorite