torek, 7.december.2010 - 06:21

Bizarna seksualna afera, v katero so vpleteni tudi slovenski katoliški duhovniki, dobiva nove razsežnosti

Bog vse vidi

Bizarna seksualna afera, ki je pokazala veliko nemoralnost katoliške populacije v Republiki Sloveniji (govorimo o fanatičnih katolikih, ki so največji, celo radikalni zagovorniki katoliških vrednot, nekaj v stilu stranke Nova Slovenija), dobiva nove razsežnosti. Nekdanji mož Saše Einsiedler naj bi ji po pričevanju njenih sosedov izpred njene hiše odnesel frezo za odmetavanje snega.

Slovensko katoliško cerkev zadnje čase pretresa bizarna seksualna afera, v kateri nastopa družina, katero so katoliške revije in katoliški mediji še pred tremi leti predstavljali kot idealno katoliško družino.

Gre za afero, ki je poleg znanih zakoncev znana tudi po tem, da je v njo neposredno vpletena tudi slovenska katoliška cerkev.

Slovenska katoliška cerkev je v afero vpletena prek (vsaj) dveh duhovnikov. Eden, prav tako medijsko prepoznaven, naj bi bil intimni prijatelj znane voditeljice Saše Einsiedler, znan tudi po svojem privlačnem videzu, zaradi česar ima vzdevek “lepi duhovnik” (izgled duhovnika Branka Cestnika si oglejte tukaj in tukaj – pater Branko cestnik, župnik iz Frankolovega, je sicer klaretinec), drugi pa naj bi bil psihoterapevt znane voditeljice, ki naj bi po obtožbah bivšega moža znane voditeljice le tej na psiholoških seansah z njo dajal nasvete, kaj vse mora storiti, da se znebi svojega moža in ga “uniči”. Tilen Pusar naj bi psihoterapevta, frančiškana Christiana Gosteničnika, sicer duhovnika katoliške cerkve, celo kazensko ovadil, saj naj bi ji on svetoval, kaj početi, da dobi v last njuno skupno stanovanjsko hišo. Zgodba ima sicer tudi drugo plat. Tudi Tilen Pusar naj bi imel razmerje in sicer z neko vzgojiteljico Vlasto, s katero naj bi pričakoval po poročanju Pozareporta celo otroka in naj bi se šele takrat preselil iz družinske hiše, katero sta imela skupaj s Sašo Einsiedler.

Bizarna seksualna afera je pustila hude psihične posledice predvsem na nekdanjem soprogu znane televizijske voditeljice, sicer matere petih otrok in zveste katoličanke, ki pa je bila poročena že prej, in sicer z borznikom Janezom Štrumbljem, s katerim ima dva otroka. Z njim se je ločila zaradi razmerja s Tilnom Pusarjem. Pred leti, ko je bila medijsko prepoznavna, je v časopisu Delo (reviji Ona, prilogi časopisa Delo – lahko, da pa je šlo za nedeljski revijski časopis Nedelo), predstavila recept za izvrstno mesno pito. Saša Einsiedler, se je takrat pohvalila, da njeno mesno pito obožujejo tako njeni domači kot tudi vsi njeni prijatelji in znanci. Rekla je, da je skrivnost njene mesne pite v začimbah. Lahko potrdimo, da je mesna pita Saše Einsiedler resnično okusna. To vemo na podlagi njenega recepta iz revije Ona (ali Nedela). Različico njenega recepta si lahko preberete tukaj. Sicer pa je bila njena famozna mesna pita, “mesna pita ala Saša” oziroma “začinjena mesna pita za mesojedce”, omenjena tudi v doktorski disertaciji Jerneja Mlekuža Fakultete za podiplomski študij Univerze v Novi Gorici. Tam je sicer zapisano, da naj bi se recept Saše Einsiedler nahajal v Nedelu.

Saša Einsiedler je sicer znana predvsem po vodenju različnih oddaj. Najprej je vodila oddaje na RTV Slovenija, nato je prešla na POP TV, kjer je postala znana predvsem po igrah na srečo 1,2,3 Kdo dobi? in Pod srečno zvezdo), ki jih je svoj čas vodila tudi z znanim radijskim in televizijskim voditeljem Robertom Erjavcem (Mimogrede povedano, takrat je bil Robert Erjavec morbidno predebel, a zelo zabaven, zato je bil popularen pri izbirah za voditelja, kasneje je s pomočjo strokovnjakinje za prehranjevanje vidno shujšal, a kljub temu ohranil vesel značaj).

Sedaj Saša Einsiedler vodi oddajo Parada na prokatoliški RTV Slovenija.

Prokatoliška RTV Slovenija je sicer že znana po seksualnih aferah. Tako je pred časom na RTV Slovenija izbruhnila afera, ko je nekdanjega direktorja RTV Slovenija, Antona Guzeja (katerega je na mesto postavila prejšnja, prokatoliška SDS-NSI oblast, gre za človeka, ki je bil svoj čas direktor Krekove banke, banke, katero je upravljala očitno vseprisotna slovenska katoliška cerkev) njegova podrejena obtožila spolnega nadlegovanja. O aferi si preberite tukaj in tukaj. No, Anton Guzej je znan po tem, da je po prihodu na vodilni položaj Javnega zavoda RTV Slovenija na vodilna uredniška mesta Radia, Televizije in multimedijskega portala MMC, postavil prokatoliške ljudi. Od takrat je celotna RTV Slovenija postala izrazito prokatoliška in prodesna. Scenarij političnega prevzema RTV Slovenija je sicer pripravila tedanja desna SDS-NSI oblast, ki je vseskozi bentila, da je medijski prostor v Sloveniji preveč prolevi, zaradi česar je bil njej cilj “uravnoteženje”, to je dosegla s korenitimi spremembami uredniške politike in postavitvijo sebi lojalnih ljudi na RTV Slovenija, v časopisu Delo in Večer. Slednja sta se zaradi kasnejšega spora med Janšo in Pivovarno Laško uspela rešiti iz desničarskega primeža, medtem ko je vladavina desnice (in prek nje v politiko infiltrirane slovenske katoliške cerkve) na RTV Slovenija ostala. 

Zadeve v bizarni aferi svoj čas idealne katoliške družine naj bi šle tako daleč, da je voditeljica svojega nekdanjega moža obtožila, da je nasilen z njo. Voditeljica naj bi živela v strahu pred njenim nekdanjim možem, ta naj bi celo prihajal k njej domov in ji grozil. Prepoved približevanja naj ne bi pomagala, saj naj bi se pred njeno hišo pojavljal vsake toliko časa in ji jemal stvari.

Nazadnje naj bi ji (pred dnevi) vzel frezo za odmetavanje snega. Vsi sicer vemo, da je zadnje dni v Sloveniji zapadlo veliko snega, ki pa ga počasi odnaša odjuga.

Ta umazana afera kaže, kako je največ umazanije v okoljih, kjer se imajo ljudje za ne vemo kakšne moralneže in zagovornike “krščanskih vrednot in podobno”, čeprav so ravno te sredine jedro največjih svinjarij. To je ogabno.

Vse se očitno odvija v okviru nekih katoliških krogov, ki so znani po tem, da so polni zlobe, sprenevedanja in laži, čeprav na veliko govorijo o tradiciji, katoliških vrednotah in podobno. Naj povemo, da ravno zaradi takšne dvoličnosti, ki vlada znotraj katoliških krogov, ki so jedro pokvarjenosti in laži, imamo sami veliko skepso (celo neodoboravanje) glede skupnega nastopa Boruta Pahorja z Antonom Stresom na prokatoliški RTV Slovenija, Anton Stres je namreč glavni predstavnik tovrstnega inferiornega življa v Republiki Sloveniji. Upamo, da bo Borut Pahor preživel takšno onečaščenje. No, po drugi strani pa bo pogovor morda celo koristen in se bo Anton Stres od Pahorja naučil, da ozkogledost ni vrlina. Anton Stres ima sicer očitno res veliko dela z moralno umazanijo, v smislu nemoralnih dejanj, znotraj lastnih krogov. To je sramotno za slovensko katoliško cerkev, ki je poleg primitivizma očitno tudi jedro nemorale v Republiki Sloveniji.



Značke prispevka:

Odgovorite