nedelja, 19.december.2010 - 09:46

Saša Einsiedler je jokajoč klečala v cerkvi in prosila Boga, naj ji pomaga

Saša Einsiedler, ki so jo sokrajani videvali, kako objokana hodi po mestu in kako ob prisotnosti svojih otrok kleči v cerkvi, joče in prosi Boga, naj ji pomaga, je izgubila tudi svojo oddajo na RTV Slovenija.

Duhovniki slovenske katoliške cerkve so se kruto poigrali z družino znane voditeljice Saše Einsiedler in njenega soproga Tilna Pusarja. Tako zelo kruto, da sta oba utrpela hude psihične posledice.

Za kalvarijo življenjske zgodbe Saše Einsiedler so krivi vsaj trije duhovniki. Eden je lepi duhovnik, drugi duhovnik psihiater in tretji homofobni duhovnik.

Zadeve v zvezi s Sašo Einsiedler so zelo žalostne.

Sprva smo sami napisali dva članka v zvezi z zadevo, a smo ju potem, ko smo prebrali drugo plat nesrečne zgodbe v reviji Nova, umaknili, saj se nam je TV voditeljica zasmilila. Po najnovejšem članku v reviji Lady pa še toliko bolj.

Zgodba je dobila še hujše razsežnosti, saj naj bi po določenih informacijah Saša Einsiedler v cerkvi klečala v prisotnosti svojih otrok in jokajoč hlipala in prosila Boga, naj ji pomaga iz hude življenjske situacije. Prav tako naj bi jo sokrajani videvali, kako objokana hodi naokoli.

Da bi bila mera polna, so se na RTV Slovenija zaradi varčevanja odločili, da bodo ukinili oddajo Parada, v kateri je nastopala kot voditeljica.

Saša Einsiedler je imela najprej veselo družinsko življenje z novim partnerjem Tilnom Pusarjem. Z njim je imela celo 3 otroke, iz prejšnjega zakona z Janezom Štrumbljem pa dva.

Družinska idila ni trajala dolgo. Kmalu je prišlo do razpok. Njen soprog naj bi imel po določenih informacijah razmerje z neko vzgojiteljico otrok Vlasto, s katero naj bi celo pričakoval otroka. Po določenih informacijah naj bi se odselil iz skupne hiše, katero je imel s Sašo Einsiedler (ki je bila kupljena predvsem od denarja od prodaje ljubljanskega stanovanja, v katerem je živela s svojim prejšnjim partnerjem Janezom Štrumbljem) ravno takrat, ko je izvedel, da je Vlasta zanosila z njim.

Po besedah Tilna Pusarja naj bi Saša Einsiedler prijateljevala in bila intimna z duhovnikom Brankom Cestnikom, župnikom iz Frankolovega. Pusar je Cestnika obtožil, da sta imela s Sašo Einsiedler tri leta intimno razmerje. Po določenih informacijah naj bi celo podvomil, ali je njegova najmlajša hči njegova, ali je morda od Branka Cestnika, duhovnika, ki ima zaradi lepega izgleda vzdevek “lepi duhovnik”. Oglejte si ga tukaj in tukaj.

Še pred tem je Tilen Pusar obtožil duhovnika Christiana Gosteničnika, psihiatra, h kateremu je hodila Saša Einsiedler na seanse oziroma terapije (bil je njen psihoterapevt), da je Saši Einsiedler svetoval, kaj mora početi, da se ga znebi in dobi hišo. Tilen Pusar naj bi zaradi tega duhovnika Gosteničnika celo ovadil, saj naj bi se zaradi njegovih nasvetov, ki naj bi jih izvajala Saša Einsiedler, psihično zlomil.

Pri Saši Einsiedler pa je zanimiv še tretji duhovnik. To je Tadej Strehovec, poleg Aleša Primca ustanovitelj bizarne Civilne iniciative za družino in pravice otrok, ki je znana po izraziti homofobiji. Civilna iniciativa je zaradi dejstva, ker je Saša precej plodna (ker ima veliko otrok), Sašo Einsiedler uporabila v kampanji proti istospolnim družinam. Prepričala jo je, naj poda negativen prispevek proti istospolnim družinam na njihovi spletni strani. S tem je ta voditeljica dobila sloves čudaške voditeljice in vsekakor izgubila precej pik v svoji karieri.

Ves ta očitno precej negativen vpliv katoliških duhovnikov na Sašo Einsiedler je povzročil silno burno dogajanje v njenem domu. Prišlo je do različnih incidentov, ki so polnili časopisne članke tabloidnih revij. Pusar in Einsiedlerjeva sta postala slovenska zakonca Rose.

Zadeve so kulminirale do takšnih razsežnosti, da sta se oba psihično zlomila. Tilnu Pusarju se je to poznalo na njegovem obrazu (očeh) in obnašanju, Saši Einsiedler pa kriza tudi ni prizanesla in se je tudi poznalo na njenih očeh, dodatno pa naj bi se celo jokala v cerkvi in prosila Boga naj ji pomaga.

V tem sporu naj bi posredovala tudi slovenska policija. Njen mož naj bi prihajal v prej skupno hišo in jo nadlegoval, od policije naj bi celo prejel prepovedi približevanja, a ko se je vsaka prepoved iztekla, naj bi ponovno prišel. Nazadnje naj bi ji vzel frezo za odmetavanje snega v času, ko je v Sloveniji napadlo veliko snega. Frezo je vzel, ker trdi, da jo je on kupil in je njegova. No. Po njegovih besedah naj bi se nato celo vrnil in počistil dovozno pot do hiše, da bi imeli njuni otroci prost dostop do hiše.

Tilen Pusar naj bi Saši Einsiedler pred kratkim vzel frezo za odmetavanje snega.

Zgodba je očitno zelo žalostna. Prej velika ljubezen se je spremenila v veliko sovraštvo. Pri tem pa je imela očitno svoj prispevek tudi slovenska katoliška cerkev, katere vpliv na ljudi ni vselej pozitiven. Razpoke v ljubezni med Sašo Einsiedler in Tilnom Pusarjem je namreč še povečala. Sedaj se nekdanja zakonca potapljata v sovraštvu drug do drugega.



Značke prispevka: ,

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Lepi duhovnik Branko Cestnik je spregovoril o domnevnem razmerju med Sašo Einsiedler in njim, o katerem se je govorilo predvsem v tabloidnih revijah. Priznal je, da je še vedno njen prijatelj. Ljubezenskega razmerja eksplicitno ni zanikal.

    Branko Cestnik še trdi, da mu na cesti ljudje obeh spolov večkrat pomežiknejo in se mu nasmehnejo. Je razlog morda domnevna afera z znano voditeljico, nemara špekulacije o tem, da bi lahko postal novi celjski škof, ali zgolj njegov privlačen videz, zaradi katerega tudi ima vzdevek lepi duhovnik?

    Po sliki sodeč, tudi novinarka Reporterja ob njegovi prisotnosti ni ostala ravnodušna in se ji je ob njem smejalo od navdušenja nad njim.

    Reporter: Branko Cestnik: S Sašo Einsiedler sva še vedno prijatelja

  2. admin pravi:

    Opravičilo: Na Dossier korupcija smo opazili, da je eden izmed umaknjenih člankov na Dossier korupcija pomotoma postal javen. Članek smo že umaknili. Opravičujemo se za nevšečnost in opozarjamo, da je članek, ki je relevanten, ta članek, saj smo močno spremenili naše mnenje po tem, ko smo slišali za drugo plat zgodbe o nesrečni voditeljici Saši Einsiedler.

    Upamo, da se je življenje Saši Einsiedler obrnilo na bolje. Pri tem bi ji lahko pomagala tudi RTV Slovenija, katere voditeljica (oddaje Parada) je bila svoj čas.

    Še enkrat se opravičujemo za spodrsljaj.

  3. admin pravi:

    Čas celi rane. Saša Einsiedler je kljub burni ločitvi s sedaj že nekdanjim soprogom Tilnom Pusarjem, ki je odmevala tudi v slovenski javnosti, ponovno vzpostavila harmonijo v svojem življenju. Pomirila se je s svojim nekdanjim možem Tilnom Pusarjem in sedaj sta oba zopet v prijateljskih odnosih. Tako se lahko pohvali, da ima dobre odnose z obema nekdanjima soprogoma.

    Sicer pa naj več ne bi iskala novega moškega v življenju. Zaradi svojih pet otrok ji v življenju ni nikoli dolgčas.

    Sedaj je postala celo moderatorka pri razreševanju napetih medčloveških odnosov.

    Svoje delo bo lahko uspešno opravljala tudi zaradi lastnih življenjskih izkušenj. Več o Saši Einsiedler si preberite spodaj.

    Kvak: Saša Einsiedler: z bivšim možem spet v prijateljskih odnosih

    Žurnal: “Ne poskušam najti novega moškega”

Odgovorite