nedelja, 28.februar.2010 - 12:52

Tina Maze bi v rokah raje držala velikega kot majhnega

Tina Maze ima raje velike

 

Tina Maze je na slovesni tiskovni konferenci, ki so jo organizirali slovenski organizatorji zimskih olimpijskih iger od najstarejšega še živečega prejemnika olimpijske medalje, gimnastičarja Mira Cerarja starejšega, prejela simbolično priznanje.

V govoru, ki ga je imela, je izrazila zadovoljstvo nad dvema srebrnima olimpijskima kolajnama, prvo v superveleslalomu in drugo v veleslalomu.

Na koncu je Tina Maze izrazila tudi željo, ki je izpadla kar nekoliko opolzko. In sicer je rekla, da bi raje dobila velikega kot majhnega, mislila je seveda na kristalni globus.

Ali ji bo uspelo pridobiti kristalni globus, bo pokazal čas.

Ne smemo pozabiti niti na levjesrčno Petro Majdič, ki je kljub ogromnim bolečinam, ki jih je utrpela na treningu, med katerim je padla v nek jarek in si poškodovala rebra in doživela tudi pneumotoraks, uspela priboriti bronasto medaljo. Petro Majdič so močno pohvalili svetovni mediji, odlikovanje ji je dal tudi gospod predsednik države Danilo Türk, ki ob tem odlikovanju najbrž ne bo doživel napadov s strani desnice, kot jih je doživel pri odlikovanju Tomaža Ertla.

Očitno se je Slovenija na letošnjih olimpijskih igrah dobro izkazala, za kar so zaslužne predvsem športnice, natančneje 2 športnici.

24ur.com: VIDEO: Maze: Medalji pazim kot zlato!



Odgovorite