petek, 24.december.2010 - 18:23

Tudi župan Muhič poziva Jožeta Colariča, naj se opredeli glede košarkarske dvorane

Kje se bo nahaja dvorana za košarko v Novem mestu? Predlaganih je več lokacij – Bajnof, velodrom v Češči vasi, Portoval,  Drgančevje (nam neljuba lokacija). Kmalu se bo potrebno odločiti. Vsi pričakujejo tudi odločnejše mnenje Jožeta Colariča oziroma podjetja Krka.

 

V zvezi z novo športno dvorano v Novem mestu, ki bi bila zgrajena prvenstveno za potrebe evropskega košarkarskega prvenstva v letu 2013, se odvija precej ostra razprava. Eni vlečejo na eno stran, drugi na drugo. Tudi sami smo podali nekaj mnenj (morda malo preostro, zato razmišljamo, da bi članke ublažili).

Jože Colarič, direktor uspešnega slovenskega in novomeškega podjetja Krka, je rekel, da bo sprejel vsakršno odločitev o športni dvorani, ki jo sprejme stroka, in da bo podjetje sodelovalo s svojim kapitalskim vložkom.

Sami smo mnenja, da bi moral Jože Colarič svoje mnenje predstaviti bolj odločno, ne pa tako diplomatsko (beri mlačno), kot ga je.

Tudi Alojzij Muhič, župan Mestne občine Novo mesto, bi želel, da se Colarič opredeli glede športne dvorane. Muhič poudarja, da je Krka sponzor uspešnemu novomeškemu košarkarskemu klubu Krka (ki je ime dobilo predvsem po podjetju).

Torej. Vsi pričakujejo, kakšno je mnenje pomembnega gospodarstvenika, Jožeta Colariča.

Park: Pomenek župana z novinarji po seji: O seji, o EP 2013, o koaliciji, o uspehih v 2010 in željah za 2011



Značke prispevka: ,

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    COLARIČ JE ŽE POVEDAL NEKAJ BESED O EVROPSKEM PRVENSTVU V KOŠARKI 2013, A NI BIL PREVEČ KONKRETEN. NITI GLEDE TEGA, ALI PODPIRA DRGANČEVJE KOT LOKACIJO.

    Park: Colarič o Eurobasket 2013: Nosilka projekta nove dvorane bi morala biti občina – Krka bo sponzorirala klube

  2. miha pravi:

    kaj se pa pa tako zanaša na Krko (Colariča)? XXXXX Muhič, nared kej sam, mal raskirej k je Janković

Odgovorite