sobota, 6.marec.2010 - 17:55

Vatikan pretresa gejevski seks škandal z moškimi prostituti

Katoliška cerkev, katere glavno središče je Vatikan, je znana po izrazito sovražnem in odklonilnem odnosu do homoksualnosti in v ta namen s svojim vplivom na primitivne sloje ljudstva in primitivne politike in primitivne politične stranke po svetu, želi čim bolj zatreti homoseksualne skupine ljudi.

Znano je, da se katoliška cerkev sooča s pedofilijo, kjer duhovniki in sodelavci cerkve spolno zlorabljajo otroke, tako deklice kot fante (v Sloveniji so recimo znani predvsem primeri heteroseksualnih duhovniških pedofilov). To je ena izmed hudih motenj katoliške cerkve, ki jih ta prikriva.

Očitno je pa v cerkvi tudi veliko homoseksualnosti, ki ni motnja za moderen svet, je pa do le te sovražna sama cerkev, kar jo kaže v zelo dvolični luči, ko po eni strani homoseksualnost dojema kot zlo, po drugi strani pa je v njenih lastnih vrstah veliko homoseksualnosti.

No, v vatikanskem primeru gre za primer ožjega papeževega sodelavca, komornika, za katerega je pevec v pevskem zboru iz Nigerije organiziral zmenke z moškimi prostituti, s katerimi je ožji papežev sodelavec imel spolne odnose, bojda tudi z večimi moškimi hkrati. K ožjemu papeževemu sodelavcu so hodili različni moški:

igralci,

manekeni,

igralci ragbija,

pripravniki za duhovniški poklic

Sam je imel malo več kot 60 let (no, če se tu spomnimo debilnosti, ki jo je izjavil že sicer problematičen SDS-ov politik, France Cukjati, ki s svojimi neumnimi izjavami resnično sramoti tako svojo stranko, kot tudi celotno slovensko politiko (ne bomo se spuščali, zakaj je takšen, ampak imamo svojo teorijo, ki jo bomo pa obdržali izven javnosti), ki je povedal, da je homoseksualnost bolezenska motnja, ki z leti izbledi in izgine) in je rad spolno občeval z moškimi do 40 let, a ne premladimi, moški, ki so bili stari do 30 let, mu niso bili tako zanimivi, najraje je imel 40-letnike.

Ožji sodelavec papeža je bil bojda tudi skorumpiran. In sicer je javnim uslužbencem zagotavljal delo proti denarnemu plačilu in plačilu s spolnimi uslugami.

Problem sicer ni v njegovem spolnem nagnjenju, ampak v odnosu cerkve do homoseksualnosti, kjer je obenem v sami cerkvi močno prisotna homoseksualnost.

Problem konkretne osebe pa je bila predvsem korupcija.

Policija ni preiskovala ožjega papeževega sodelavca zaradi gejevskih zmenkov, ampak zaradi poslovnih potez, informacije o homoseksualnih spolnih odnosih tega visokega vatikanskega uslužbenca, zaupnika samega papeža, pa so bile zgolj neke kolateralne informacije.

Problem katoliške cerkve je v dvojni morali. Eno prepoveduje in proglaša kot greh, obenem pa sama počne isto.

Da pa ne bo napačnih predstav. Prostitucija je bolj značilnost heteroseksualnega sveta, prav tako raznorazne seksualne afere. Recimo v Sloveniji je znana seksualna afera državnega sekretarja, ki je bil desna roka SDS-ovega ministra Gregorja Viranta. Virantov sekretar je imel seksualno razmerje s svojo javno uslužbenko, katero je bojda celo s kuhalnico šeškal na delovnem mestu. Nam je  precej opolzko, da nekdo na delovno mesto nosi kuhinjske pripomočke, da bi imel spolne odnose s svojimi sodelavci. To bi lahko počel doma in ne na delovnem mestu. Če smo iskreni, sami ne vidimo kakšne posebne razlike med delovanjem papeževega zaupnika in pa desne roke Gregorja Viranta iz stranke SDS. Oba sta uprizarjala spolne igrice. Gre za v celoti enake stvari po našem mnenju. To, da so v enem primeru bile igrice homoseksualnega, v drugem pa hetereseksusalnega značaja, sploh ni pomembno. V obeh primerih je šlo za podobne stvari, s to razliko, da je šlo pri papeževem zaupniku očitno za konsenzualni odnos, za Virantovo desno roko pa ni znano, glede na to, da je šel primer na sodišče, čeprav desna roka Gregorja Viranta zatrjuje, da sta obe sodelavki, s katerimi naj bi imel spolne odnose, spolne igrice z njim imeli prostovoljno.

Katoliška cerkev bi se resnično lahko zamislila nad dvojno moralo, ki jo ima. Problem je torej dvojna morala te inštitucije. In sramotno je, da je lahko neka organizacija tako dvolična.

Dejstvo je, da je v veliko primerih pri nekaterih ljudeh moč opaziti dvojno moralo.

Sami bi se vprašali, ali je tudi v slovenski katoliški cerkvi stanje podobno, da po eni strani tako napada nekatere skupine zaradi domnevnih grehov, po drugi strani pa se za cerkvenimi zidovi dogaja marsikaj, pa homoseksualnost v konkretnem primeru sploh ni problematična, razen za dvolično katoliško cerkev in njene fanatične ovce,  kot kaj drugega, recimo pedofilija.

O odkritjih v Vatikanu si preberite spodaj:

24ur.com: Gejevske zabave v Vatikanu?

Dnevnik: Tudi vatikansko obzidje zatresel spolni škandal; laičnega komornika papeža Benedikta XVI. nagnali s Svetega sedeža



Značke prispevka: , , ,

Odgovorite