četrtek, 3.februar.2011 - 10:04

Podjetje Tuš bi lahko organiziralo humanitarno akcijo za družino umrlega delavca DARS-a

Podjetje TUŠ bi moralo sodelovati v humanitarni akciji za umrlega delavca DARS-a, saj je delavec DARS-a umrl pod tovornjakom z oznakami podjetja TUŠ. Gre za verigo trgovin, ki so znane predvsem po tem, da so na blagajnah vedno velike vrste (na redkih delujočih blagajnah so velike vrste, medtem ko večina blagajn ne dela), saj imajo v Tušu očitno politiko čim večje izkoriščenosti dela delavk za blagajnami. To dejstvo povzroča precejšnje nezadovoljstvo kupcev.

 Ali je voznik tovornjaka, ki je do smrti povozil Darsovega delavca tankal na Tuševi bencinski črpalki?

Vir: Spletna stran podjetja Tuš

V občini Škocjan se je na predelu avtoceste pri Grmovlju (naselje v občini Škocjan) pri Dobruški vasi na pasu ceste v smeri Obrežje zgodila prometna nesreča, kjer je življenje izgubil 49-letni delavec podjetja DARS (Državno agencijo za ceste Republike Slovenije vodi Mateja Duhovnik).

Zadeva je zanimiva zaradi tega, ker je delavca zbil tovornjakar, ki je vozil tovornjak podjetja TUŠ, katerega lastnik je najbogatejši Slovenec Mirko Tuš (ki pa se trenutno sooča s težavami zaradi finančne krize, kot večina gospodarstvenikov, a naj bi se z bankami dogovoril o načinu poravnanja dolgov.).

Ker je v prometni nesreči sodeloval tovornjak omenjenega podjetja, smo mnenja, da ima trgovsko podjetje TUŠ, kot pravna oseba z veliko denarja, neko moralno dolžnost pomagati družini umrlega delavca.

Opozarjamo, da ima TUŠ tudi svoj dobrodelni sklad.



Komentarji

 

Odgovorite