sobota, 12.februar.2011 - 13:51

Na Kosovu ubitih že več 10 prič, ki naj bi bile seznanjene s trgovino s človeškimi organi. EU molči.

Na Kosovu pospešeno likvidirajo vse, ki bi lahko pričali o nezakoniti trgovini s človeškimi organi. Umorjeno je bilo že 10 prič.

 

Vir: Wikipedia

Področje Balkana je postreglo še z eno srhljivo zgodbo in sicer zgodbo o trgovcih s človeškimi organi. Na Kosovu naj bi Albanci ugrabljali tam živeče Srbe in jim v določenih zapuščenih hišah, kjer so imeli posebne operacijske dvorane, jemali človeške organe ter nato “paciente” umorili. Človeške organe naj bi prodajali predvsem premožnim Arabcem in Izraelcem. Zgodba je do določene mere potrjena, saj so recimo v neki izraelski bolnišnici kar 60 pacientom rešili življenje z ledvicami neznanega izvora. Mnogi sumijo, da so ledvica prišla iz Kosova in so predmet trgovine s človeškimi organi na Kosovu.

V trgovino s človeškimi organi naj bi bila vpletena tudi kosovska oblast. Omenjajo predvsem Hashima Thacija, ki naj bi bil po mnenju severnoatlantske zveze NATO najpomembnejša figura kosovske mafije.

Tudi parlamentarna skupščina Sveta Evrope se je zavzela za preiskavo trgovine s človeškimi organi, predvsem Dick Marty, ki pa se boji, da želi Evropska unija celotno zadevo pomesti pod preprogo in jo utišati, zaradi česar je tudi tiho, kljub temu, da je bilo likvidiranih že več 10 ljudi, ki bi lahko pričali v primeru trgovine s človeškimi organi.

Kot zanimivost lahko povemo, da je šel pred kratkim na obisk k Hashimu Thaciju tudi lider slovenske desnice in predsednik stranke SDS, Janez Janša. Kaj je Janša počel pri Hashimu Thaciju, ni znano.

Janez Janša je bil pred kratkim na neuradnem obisku pri Hashimu Thaciju



Značke prispevka: ,

Odgovorite