torek, 16.marec.2010 - 21:31

Poslanec SNS-a Srečko Prijatelj naj bi podjetniku Mikužu grozil prek SMS-ov

Na dan prihajajo šokantne podrobnosti brutalnega obnašanja SNS-ovega poslanca Srečka Prijatelja, ki je podjetniku Marjanu Mikužu grozil s smrtjo prek SMS-ov, ki pa kažejo še hujšo razsežnost. Ugotoviti je potrebno, ali stranka SNS (ali pa kakšni od njenih članov) sodeluje s kakšnimi kriminalnimi združbami, ki delujejo na mafijski način, saj je Srečko prijatelj govoril o zbrani ekipi, ki da bo napadla Marjana Mikuža, če mu ta ne izroči denarja.

Ob takšnih in podobnih zgodbah smo sami naravnosti ogorčeni, kako pokvarjeni in gnusni ljudje živijo v tej državi.

Citati SMS-ov so naslednji:

Prinesi denar, ki si nam ga pokradel. Še je čas, po tem datumu bo zate slabo, poslovi se od familije, kmalu greš na dolg dopust. Danes si zapravil še zadnjo možnost. Dobro se skrij, tvoja družina bo plačala za vse, kar si nam naredil in ti boš gledal to trpljenje, p*****, ne moreš se skriti na zemlji.

Pravljično leto je mimo, uživaj še teh par dni, pekel te čaka. Vrni, kar si ukradel – 400 plus 100 obresti in 200 plus 50 obresti, še nekaj ur imaš, potem pa bog vam pomagaj, čas ni tvoj zaveznik tik tak, tik tak … pridemo… ekipa je zbrana, se vidimo, svinja, ko boš najmanj pričakoval …

RTV Slovenija: Imuniteta za Prijatelja? Komisija pravi “ne”.

Oglasil se je tudi podjetnik Mikuž, ki nima pojma o dolgu.

RTV Slovenija: Mikuž o dolgu Prijatelju: “Prvič slišim”

Dnevnik je podal tudi sklep o uvedbi preiskave in priprtju poslanca Srečka Prijatelja:

DZ ni priznal imunitete Srečku Prijatelju

Preberite si še dva članka:

Dnevnik: Srečku Prijatelju zaradi izsiljevanja grozi osem let, zaradi nelegalnega orožja pa deset let zaporne kazni

Dnevnik: Prijatelj za mesec dni k pripornikom: sodišče bo presodilo o vložitvi obtožnice

Sploh ne gre izgubljati besed za takšne stvari. To je sramota, ki si jo je privoščil nek poslanec Državnega zbora. Poslanec SNS-a.

Še enkrat bi bilo dobro vedeti, kakšno ekipo je zbral Srečko Prijatelj in ali je ta ekipa povezana s stranko SNS oziroma kakšnimi od njenih članov.

Če bi ob takšnih hudih obtožbah in takšnem obnašanju poslanca ta spet prišel v parlament, potem bi pa lahko rekli, da je s slovensko demokracijo in pravno državo nekaj hudo narobe.



Značke prispevka: ,

Odgovorite