nedelja, 13.marec.2011 - 08:26

Obvestilo o člankih o podjetju CGP

Članke o podjetju CGP (natančneje, gre za dva članka z dne 20.2.2011 in 5.3.2011) smo po dolgem in temeljitem premisleku prečistili in v določenih delih samocenzurirali. Razlogi so zasebne narave.

.

Opomba (15.3.2011 ob 07:52): Članek je prvič objavljen 13. marca 2011, kjer smo zapisali, da umikamo vse članke o podjetju CGP, nato smo si premislili in 14.3.2011 ob 05:23 zapisali zgornje obvestilo, kjer smo zapisali, da smo članke le prečistili.



Značke prispevka: ,

Komentarji

 

  1. veronika deseniška pravi:

    Zanimivo,verjetno je tudi Vas doletel stavek Darija Južne: “Koga imamo mi na nišanu, vsak padne.”

  2. admin pravi:

    Na žalost imate prav Veronika Deseniška. Pogostokrat močno obžalujemo, da smo se lotili pisanja o CGP-ju in pa, če dodamo, tudi o Aferi Prijatelj, ker imamo same težave s temi dvemi temami. Ni nič čudnega, da je obe zadevi obravnaval Nacionalni preiskovalni urad. Še več. Nekateri iz krogov blizu omenjenega podjetja nimajo nobenega spoštovanja niti do tega urada in ga označujejo za mafijo (gre za en konkreten dogodek, kjer smo zasledili takšno diskvalifikacijo urada NPU – ampak več o tem zaenkrat ne bomo rekli), čeprav je dejstvo, da urad deluje na podlagi tehtnih indicev. V primeru Srečka Prijatelja je šlo za prijavo zoper njega, v primeru CGP pa je bil postopek izpeljan na podlagi inšpekcijskega pregleda s strani Davčne uprave Republike Slovenije, znotraj katerega so bile odkrite nepravilnosti.

    Nekateri pač imajo močan vpliv. Moramo povedati, da smo precej razočarani nad podjetjem, pa tudi nad nekaterimi ljudmi, ki so posredno povezani z njim (v eni čisto drugi zadevi smo opazili eno veliko zlaganost določenih ljudi, če pa sami česa ne maramo, so pa evidentne laži in sprenevedanja, ampak pustimo to).

    Čeprav pa po drugi strani lahko rečemo, da smo seznanjeni z informacijami, da pa tisti, ki so znotraj podjetja, uživajo izjemne beneficije in so zato zelo zadovoljni s podjetjem.

    Za delavce pa podjetje res poskrbi in so mu zato zelo lojalni, celo fanatično lojalni. To je vse lepo in prav, a vendarle ne gre bojevati pravnih bitk skozi uporabo delavcev. To nam pa recimo ni všeč v podjetju CGP, ampak je pa rezultat izjemne lojalnosti nekaterih v podjetju. Približno smo seznanjeni tudi, na kakšen način to lojalnost delavcev podjetje pridobi.

    K vašemu komentarju lahko dodamo tudi rek: “Kdor ni z nami, je proti nam”, ki bi veljal za podjetje CGP.

    Še nekaj off the record (izven tematike).

    Če smo iskreni, vam lahko zaupamo, da nam je žal, da smo se lotili pisanja o vašem nekdanjem županu, saj smo tekom obdobja o njem pridobili drugačno (boljše) mnenje – priznamo, da nas je precej pritegnil predvsem volilni rezultat, ki je bil specifičen, sploh glede na okoliščine. Čeprav je pa res, da je pogostokrat 8 let tista doba, ki spremeni volilni rezultat in to ne glede na same dosežke nekega župana – so sicer tudi izjeme, ampak ok.

    Res pa je, da smo pa zavoljo člankov čisto nepričakovano dobili precej zanimivih informacij tudi o podjetju CGP.

    Še to. Upamo, da se vaš nekdanji župan dobro drži. Iz poročanja Dolenjskega lista vemo, da je kar aktiven v občinskem svetu. Prav je tako. Tudi v opoziciji se da marsikaj doseči, sploh če je konstruktivna in če ji tudi trenutna oblast kdaj pa kdaj prisluhne. In zakaj ne bi. Glede na to, da je v vaši občini 12 občinskih svetnikov, je konstruktivnost enostavneje doseči. Zagotovo pa si je vaš nekdanji župan z osemletnim županovanjem pridobil veliko znanj in veščin.

    Upamo, da se bo vaša občina še dodatno razvijala, ker je res zelo zanimiva s prečudovitimi griči. Evo, malo pohvale.

Odgovorite