sobota, 3.april.2010 - 21:59

Brijuni žalujejo. Zapustil jih je Titov slon Sony. Ob Titovi smrti pa je jokala tudi Ljudmila Novak.

Na Brijunih, to je Brionih, so zaviti v žalost. Zapustil jih je slon Sony, katerega je pokojnemu in nadvse priljubljenemu voditelju nekdanje Jugoslavije, pokojnemu maršalu Josipu Brozu Titu, ob čigavi smrti je jokala tudi trenutna predsednica stranke Nova Slovenija Ljudmila Novak, podarila kot darilo indijska voditeljica, tudi pokojna Indira Gandhi. Slon je bil del živalske zapuščine Brijunov. Ime Slona je sicer zelo zanimivo, saj nosi ime znane visokotehnološke multinacionalke Sony.

Slon Sony je s svojo smrtjo ovil Brijune v žalost.

Brijuni so ena najlepših otočnih skupin na hrvaškem Jadranu

 

 

Ljudmila Novak, predsednica stranke Nova Slovenija, je točila solze, ko je umrl maršal Josip Broz Tito. Sedaj ga pa samo kritizira. Angleži bi rekli: How rude. 

 

Maršal Josip Broz Tito je imel veliko karizmo. Ko je slišala za njegovo smrt, se je zjokala celo Ljudmila Novak, ki sedaj ni sposobna najti ene dobre besede o predsedniku, za katerim je žalovala tudi sama.

 

Zlobneži iz desničarskih strank se večkrat odločijo uničiti napis Naš Tito na Sabotinu. To počnejo predvsem takrat, ko so na oblasti desničarske stranke, ki slovijo po sovraštvu do Tita in njegovega režima. Vrli primorski zaščitniki antifašizma in osvoboditve tega dela slovenskega ozemlja ga po vandalizmu desničarskih primitivcev vedno znova obnovijo. Žalostno je, da so vandali tudi takšni, ki so podporniki stranke, katere predsednica je bridko jokala ob Titovi smrti. Takšna sprememba mnenja je zelo neprimerna. Namesto vandalskega obnašanja predsednici NSI in njenim pristašem svetujemo, da naj kdaj obiščejo njegovo rojstno hišo v Kumrovcu in ob njegovem spomeniku položijo venček rdečih vrtnic v spomin na stare čase, ko so še jokali ob njegovi smrti.



Značke prispevka: , , ,

Odgovorite