torek, 24.april.2012 - 09:34

NEKDANJI PREMIER NA EROTIČNIH MASAŽAH?: Je tudi Slovenija dobila svojega Dominique-a Strauss-a Khan-a?

V svetu je mnogo finančnih institucij. Med njimi je tudi Evropska investicijska banka.

Odvetniške grožnje novinarju Bojanu Požarju: “Če objaviš članek, boš utrpel škodo”

Svetovno javnost je pred časom zapljusknila afera, v kateri so nekdanjemu prvemu možu Mednarodnega denarnega sklada Dominique-u Strauss-u Khanu očitali spolno razmerje s sobarico, ki ga je obtožila celo posilstva. Afera je dobila velike razsežnosti. Na koncu so se pojavile celo informacije o tem, da naj bi se Strauss Khan, ki naj bi pogosto zahajal k prostitutkam po hotelskih sobah po vsej Evropi in svetu, celo sam ukvarjal z zvodništvom in ponujanjem prostitutk. Nastala je afera Carlton.

Zaradi afere je Dominique Strauss Khan odstopil z mesta prvega človeka Mednarodnega denarnega sklada.

V Sloveniji pa je Bojan Požar odkril še eno afero. Gre za afero razkritja naveze med organizirano prostitucijo in visoko slovensko politiko.

Bojan Požar je pri tem objavil celo informacijo, da je s prostitucijo v Sloveniji povezan tudi eden od nekdanjih slovenskih premierjev. Sami smo se spraševali, kateri premier je to, v naslednjem članku: Kateri nekdanji slovenski premier je povezan s prostitucijo?

To so se, kot smo opazili, kasneje začeli spraševati tudi v nekaterih drugih medijih.

Bojan Požar je napovedal, da bo posredoval ime nekdanjega premierja.

In ga tudi je, v današnjem članku.

Bojan Požar je v članku podrobno opisal osebe, ki so povezane s prostitucijo v visokih političnih krogih v Sloveniji, povedal je tudi lokacije, kjer je do prostitucije prihajalo.

Bojan Požar je omenil ime nekdanjega slovenskega premierja, ki je zahajal k prostitutkam.

Njegova podobnost s Straussom Khanom je v tem, da je tudi on zaposlen v eni pomembnejših finančnih ustanov v Evropski uniji.

Ime za nas ni bilo preveliko presenečenje tudi zaradi tega, ker je v Sloveniji svoj čas prišlo do legalizacije prostovoljne prostitucije v Republiki Sloveniji.

Na podlagi določenih povezav lahko sklepamo, da so se v Sloveniji morda zakoni spreminjali tudi zato, da bi nekateri uzakonili prakso, ki so jo domnevno izvajali in se na ta način oprali kazenske in moralne odgovornosti.

Bojanu Požarju je pred objavo odvetnik imenovanega politika zagrozil s tožbo, češ da njegov klient nikoli ni šel na erotične masaže v masažne salone in ni nikoli uporabljal storitev prostitutk.

Bojan Požar je povedal, da ima izjave nekaterih erotičnih maserk, ki so potrdile, da naj bi omenjeni politik zahajal v salone, a pri tem dodal, da so maserke po tem, ko je vprašanja zastavil omenjenemu politiku, misteriozno postale nevedne, nekatere pa so izginile neznano kam. Tudi sam je začel prejemati predvsem odvetniške grožnje, naj ne objavi informacij, sicer bo po njem.

Organizatorji prostitucije v Sloveniji naj bi pogosto menjavali svoje lokacije in na ta način prikrivali sledi in posledično dokaze, saj je v Sloveniji legalizirana le prostovoljna prostitucija, ne pa tudi organizirana prostitucija oziroma siljenje v prostitucijo. Zato se tudi organizirana prostitucija pogosto prikazuje kot prostovoljna.

Bojan Požar je informacije objavil na svojem portalu Pozareport.si.



Značke prispevka: ,

Odgovorite