torek, 11.december.2012 - 20:39

Se nam 21.12.2012 obeta konec sveta?

DO NAPOVEDANEGA KONCA SVETA BO PRIŠLO:

21.12.2012

Bo planet Zemlja 21.12.2012 uničen?

Več jasnovidcev je za dan 21.12.2012 napovedalo začetek konca sveta. Nihče ni povedal, ali bo konec pomenil tudi konec življenja na Zemlji, morda kakšno hudo katastrofo, po kateri bo ostala živa le še peščica ljudi, ali bo zgolj konec obdobja, ali pa bo zgolj konec Majevskega koledarja. Vsekakor so ugibanja zlovešča, čas ko naj bi prišlo do konca sveta, pa se je začel nezadržno približevati. Bomo preživeli, ali pa se bomo vsi spremenili v prah, iz katerega smo tudi nastali?

Prav tako ni jasno, ali pomeni dan 21.12.2012 le začetni dan dalj časa trajajočega obdobja uničenja sveta.

Oglejte si še naslednje informacije o koncu sveta:

Videoprojekcija konca sveta

Dokumentarec o koncu sveta

Napoved konca sveta je sprožila tudi številne prav bizarne teorije. Nekateri so povezali celo Nostradamusovo napoved, da bo konec sveta prišel na dan, ko bo ob mirnem jutru na plešočem konju število krogov enako 9 s pesmijo korejskega pevca (oz. zasedbe) PSY – Gangnam Style, ki je dosegla planetarni uspeh in uveljavila ples, ki ponazarja jahanje konja. Ko bo število gledalcev na YouTube-u doseglo 1 milijardo, torej 1.000.000.000 bo nastopil konec. Bizarna napoved Nostradamusa se nahaja tukaj in tukaj. V slovenščini jo lahko preberete tukaj. Ali že kaj gledate, koliko ogledov je dosegel videospot Gangnam Style. Ste kaj vraževerni?

PSY – Gangnam Style

Povezava Nostradamusove napovedi v zvezi z videospotom Gangnam Style

O koncu sveta se je govorilo že pred časom. Preberite si članek: Bizarno – Spletni nonsensi: Tri sovražne vesoljske ladje naj bi dosegle zemljo 21. decembra 2012

Ste se pripravili za konec? Boste dočakali jutro dne 22.12.2012. Kmalu, 21.12.2012, bo vse postalo jasno?



Značke prispevka: , ,

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Nekateri se že mrzlično pripravljajo na dan, ko je napovedan konec sveta. Oglejte si, kako so se nekateri od njih pripravili. Priprave posameznikov na konec sveta je zbral National Geographic Channel.

    National Geographic Channel: PRIPRAVE NA KONEC SVETA

  2. admin pravi:

    V zvezi s koncem sveta so se oglasili tudi strokovnjaki ameriške vesoljske agencije NASA. Ti državljane mirijo. Zaenkrat niso zaznali, da bi Zemljo na dan 21.12.2012 prizadela kakšna nevarnost iz vesolja.

    24ur.com: Napovedan konec sveta 21. 12. 2012: Nasini znanstveniki razložili, kaj vse (ne) grozi Zemlji

  3. admin pravi:

    Množico informacij o 21.12.2012, ko bo konec sveta, si lahko preberete na naslednji spletni strani.

    http://www.december212012.com

    Kot zanimivost. V ZDA naj bi 25 milijonov ljudi kopičilo puške in drugo orožje v okviru priprav na konec sveta, do katerega bo po napovedih prišlo 21.12.2012.

    December 21, 2012: NASA Scientist Says 25 Million Americans Stockpiling Guns, Machetes for Doomsday

  4. admin pravi:

    V NASI mirijo prebivalce. Pravijo, da 21.12.2012 ne bo prišlo do konca sveta. V ta namen so izdelali videoposnetek, katerega si bodo prebivalci lahko ogledali 22.12.2012, torej dan po “koncu sveta”, kjer je razloženo, zakaj ne bo konca sveta na omenjeni dan.

    Spletna stran ameriške vesoljske agencije NASA na temo konec sveta se nahaja na povezavi: Beyond 2012: Why the World Won’t End.

  5. admin pravi:

    NOSTRADAMUS: TRIJE MRKI DO KONCA SVETA 21.12.2012

    Zasledili smo še en zanimiv članek, ki Nostradamusovo napoved propada sveta predstavlja iz drugačnega zornega kota. Gre za članek, ki je objavljen 4. junija 2012. Avtor članka razpad sveta povezuje z zadnjimi sedmimi meseci med 21.5.2012 in 21.12.2012.

    Kot težišče svoje teze prikazuje dogajanje v nekaterih arabskih državah (arabska pomlad). Vrelišče naj bi bilo doseženo v Damasku (Sirija). Zadnji podatek, povezan v zvezi s Sirijo je, da je režim Asada v Siriji tik pred propadom.

    Avtor članka omenja, da bodo razmere v Siriji povzročile ogromno napetost med svetovnimi velesilami, ki bi lahko pripeljale tudi do oboroženega spopada, ki bi prerasel v tretjo svetovno vojno, po koncu katere bo svoj primat v svetu dobila Kitajska.

    Bližnji vzhod naj bi čakala tretja in zadnja od treh velikih vonj na tem področju.

    To naj bi v svojih knjigah prerokb napovedal tudi Nostradamus, ki je napovedal vzpon Antikrista, ki bo vodil v propad sveta.

    Alamongordo.com: NOSTRADAMUS and the 3 eclipses before the End of the World?

  6. admin pravi:

    V medijski hiši CNN so se pozanimali o misterijih Majevskega koledarja. Razložili so jim, da je Majevski koledar drugačen od takšnega kot je uveljavljen v svetu. Naj pojasnimo. Majevski koledar vsebuje cikle, vsak cikel obsega 394 let. Imenujemo ga baktun, ki je razdeljen na katune (katunske cikle). V enem baktunu je 20 katunov. Vsak katun ima svoje prerokbe. Sedaj smo v 13. baktunu, ki se bo končal na zimski solsticij 21.12.2012. Omenja se sicer tudi datum 23.12.2012. Morda se bo ob koncu 13. baktuna zgodil kakšen hujši dogodek na Zemlji, čeprav koledar Majev kakšnega posebnega dogodka ni napovedal, zato je možno več interpretacij, med drugim tudi temačna, to pa je, da bo takrat nastopil konec sveta, kot ga poznamo danes, saj se bo majevski koledar takrat (ob koncu 13. baktuma) zaključil, kot se v sodobni koledar zaključi vsako leto 31.12.2012, ko preidemo na nov koledar, za naslednje leto. Majevski koledar obsega 5128,76 naših let.

    Mistery of the Mayan Calendar

  7. admin pravi:

    NOSTRADAMUSOVA PREROKBA O PROPADU DAMASKA (SIRIJA) SE JE ZAČELA URESNIČEVATI. PROPAD DAMASKA JE EDEN OD PREROŠKIH ZNAKOV ZAČETKA KONCA SVETA.

    NATO POTRDIL, DA JE ASADOV REŽIM V SIRIJI NA ROBU PROPADA

    Nostradamus, katerega obletnico rojstva je sveti slavil včeraj, je napovedal, da bo eden izmed znakov konca sveta propad Damaska. Mišljena je današnja Sirija. Očitno se Nostradamusove napovedi, za katerega je znano, da ni nikoli zgrešil, počasi uresničujejo.

    Zveza Nato je namreč potrdila, da se Asadovemu režimu v Damasku obeta konec. Kaj bo sledilo v prihodnosti, se bo še videlo. Predvsem to, kako se bo na spremenjeno situacijo v regiji odzval Izrael, to je, ali bo v prihodnosti sprožil vojaški spopad na Bližnjem vzhodu.

    CNN: Syrian government ‘approaching collapse,’ NATO secretary-general says

  8. admin pravi:

    DOKUMENTAREC

    KNJIGA RAZODETIJ:
    7 ZNAKOV APOKALIPSE

    Več o koncu sveta si preberite tukaj.

  9. admin pravi:

    DOKUMENTAREC


    NOSTRADAMUS 2012

  10. admin pravi:

    TIME je objavil članek, v katerem želi javnosti sporočiti, da 21.12.2012 ne bo prišlo do konca sveta in da so govorance o koncu sveta neutemeljene in celo nore.

    TIME: NASA vs. the Maya Madness – The 2012 apocalypse is just plain nutty

  11. admin pravi:

    DOKUMENTAREC

    NOSTRADAMUS: EXTINCTION 2012

  12. admin pravi:

    DOKUMENTAREC

    PREVENTING ARMAGEDDON

    Dokumentarec, ki govori o tem, ali človeštvo lahko prepreči naravne katastrofe, ki bi se zgodile planetu Zemlja in lahko povzročile konec sveta, se nahaja tukaj.

  13. admin pravi:

    DOKUMENTAREC

    NATIONAL GEOGRAPHIC:
    2012 COUNTDOWN TO ARMAGEDDON

    Več o koncu sveta si preberite tukaj.

  14. admin pravi:

    Opozorilo na nevarnost

  15. admin pravi:

    DOKUMENTAREC

    2012: Mayan Prophecy and the Shift of the Ages

    Dokumentarec se nahaja tukaj.

  16. admin pravi:

    Še malo za šalo

    GOTOF JE! 🙂

  17. admin pravi:

    Poročanje televizijske hiše CNN: Nekateri verjamejo, da bo 21.12.2012 nastopil konec sveta. Maji v to ne verjamejo.

    CNN: Some believe Friday is doomsday on the Mayan calendar; the Mayans don’t

  18. admin pravi:

    V Deutshe Welle so predstavili zanimive možnosti, kako bo prišlo do konca sveta. Nekatere možnosti so bolj resne in verjetne, spet druge pa predvsem zabavne in čista fikcija.

    Deutsche Welle: It’s almost Dec. 21. What would an apocalypse be like? Here are some possibilities in a picture gallery

  19. admin pravi:

    Za vraževerne

    Število ogledov uspešnice Gangnam Style se približuje milijardici

    Ste vedeli? Število ogledov najbolj gledanega posnetka v zgodovini YouTube-a se približuje milijardici. Sedaj je število ogledov že nekaj čez 990 milijonov ogledov. Kdaj se bo približalo milijardi?

  20. admin pravi:

    Konec sveta naj bi bil napovedan predvidoma danes ob 12:11 po srednjeevropskem času.

    Planet Siol: Konec sveta napovedan ob 12.11 po našem času

  21. admin pravi:

    NOSTRADAMUSOVA PREROKBA JE URESNIČENA!!!

    KAJ NAS ČAKA V PRIHODNOSTI?

    GANGNAM STYLE je dne 21.12.2012 dosegel milijardo ogledov

    PSY – GANGNAM STYLE

    Gangnam Style se ni izneveril prerokbi. Dne 21.12.2012 je števec ogledov resnično dosegel milijardo in jo tudi presegel. Nostradamusova prerokba se je torej uskladila z dnevom konca Majevskega koledarja. A kljub napovedim vendarle ni prišlo do konca sveta.

    MTV: Psy’s ‘Gangnam Style’ Posts Record 1 Billion YouTube Views: How Did It Happen?

Odgovorite