torek, 30.junij.2020 - 00:17

EKSHIBICIONIZEM V SLOVENSKI POLICIJI: Novomeški ekshibicionistični policist Vojkan Mitić “pokazal” svoj nabrekli penis

Ekshibicionizem v Slovenski policiji

Novomeški policist Vojkan Mitić rad razkazuje svoje nabreklo premoženje.

Ko je v policijski uniformi, se novomeškemu policistu Vojkanu Mitiću ne pozna, da rad razkazuje svoje telo in “premoženje” v hlačah.

Slovenski policisti so zaradi narave svojega dela precej dobro grajeni in imajo bolj izklesana telesa od svojih vrstnikov v kakšnih drugih poklicih.

Nekateri, predvsem tisti bolj prepotentni policisti, ki se radi hvalijo, imajo še posebej veliko potrebo po tem, da pokažejo svoje telo in celo več, svoje premoženje.

Takšen je tudi novomeški policist Vojko Mitič, ki je zaposlen v prometni policiji. Gre za policista, ki se rad dela pomembnega. To ponazarja tudi njegov Facebook profil, na katerem je prepolno znanih slovenskih osebnosti.

Očitno se rad predstavlja kot neke vrste del slovenskega jet seta, vsaj navidezno.

Očitno pa meni, da bo najboljše prišel do prepoznavnosti s tem, da občasno objavi fotografije, v katerem je skoraj nag, zgolj v oprijetih svetlih kopalkah, ki dobro ponazorijo konture njegovega premoženja. Spodaj smo podali nekaj fotografij, ki jih je brez sramu prikazal na svojem Facebook profilu.

Novomeški policist Vojkan Mitić rad pokaže svoje telo že v domačem krogu.

 

Novomeški policist Vojkan Mitić v temnih kopalkah.

Novomeški policist Vojkan Mitić razkazuje zadnjico.

Novomeški policist Vojkan Mitić na gliserju.

Novomeški policist Vojkan Mitić pod tušem razkazuje svojo tetovažo na prsih.

Novomeški policist Vojkan Mitić se razkazuje v belih kopalkah.

Novomeški policist Vojkan Mitič razkazuje svoj torzo.

Novomeški policist Vojkan Mitić v homoerotični pozi s prijateljem, ki spominja na homoerotične fotografije med znanim nogometašem Cristianom Ronaldom in maroškim kickboxerjem Badr-om Hari-jem. Mitiču se kot Badr Hariju precej vidi premoženje (penis in moda) skozi svetlo sive kopalke.

Več o tesni prijateljski zvezi med Cristianom Ronaldom in Badr-om Hari-jem si preeberite v naslednjem članku:

Večernji list: TAJNA LJUBAVNA VEZA: Ronaldo tri puta tjedno leti u Marakeš pa pada u zagrljaj opasnog boksača

Novomeški policist Vojkan Mitić se je preizkusil tudi kot potapljač. Njegova slika, tudi zaradi barve njegovih oči, nas je spomnila na policista Igorja Mauserja. Policista, ki je izgubil življenje v samomorilskem napadu, katerega je izvedel Samo Tadin. Samo Tadin je bil človek, ki je bil svojevrstna žrtev Slovenske policije predvsem po mučnem razhodu z njegovo tedanjo vplivno partnerico. Ker se je Slovenska policija postavila v celoti na njeno stran, po mnenju Sama Tadina neupravičeno, se je v njem po tem, ko je močno propadel, ko se je njegov življenjski standard močno znižal, prebudil resen odpor do policije, zaradi katerega se je odločil na maščevanje. V tem maščevanju je življenje izgubil policist Igor Mauser.

Sami smo ta primer precej obravnavali in dobili tudi odziv osebe, ki je poznala primer in se je za razliko od skoraj vse slovenske države, postavila na stran Sama Tadina. Iskreno povedano, tudi sami na primer Sama Tadina ne gledamo kot na primer nekega zlikovca, ki je napadel slovenske policije, ampak bolj kot na primer človeka, katerega je policijsko ravnanje pripeljalo v situacijo, da je zasovražil Slovensko policijo. Glede na zelo porazno delo Slovenske policije z vidika poštenosti se to lahko v Sloveniji zelo hitro zgodi. Krivda je v veliki meri na strani Slovenske policije.

Če podamo še sliki tako novomeškega policista Vojkana Mitiča kot ubitega policista Igorja Mauserja. Podobnost je izjemna.

Novomeški policist Vojkan Mitič med potapljanjem.

V samomorilskem napadu ubiti policist Igor Mauser med potapljanjem.

Več o primeru Sama Tadina si preberite v našem članku. Ne pozabite tudi na komentarje, kjer so podane dodane informacije o primeru.

Dossier korupcija: SAMOMORILSKI NAPAD V LJUBLJANI: Na Ižanski cesti se je zgodil umor policista ob hkratnem poskusu samomora

Novomeški policist Vojkan Mitić v precej bizarni pozi s stisnjenim mednožjem razkazuje svojo zlato ogrlico.

Novomeški policist Vojkan Mitić pozira pod tušem.

Novomeški policist Vojkan Mitić pozira v svetlomodrih kopalkah, ki dobro izpostavijo njegov precej nabrekli penis.

 

 



Odgovorite