petek, 9.april.2010 - 13:47

UDBA.NET se je spet pojavila na internetu in kmalu zatem spet izginila

Na spletu so bili dosjeji UDBE spet premalo časa, da bi si jih lahko zainteresirani presneli na svoje računalnike. Ali bo kdaj celotna evidenca na internetu obstala toliko časa, da si jo zainteresirani posnamejo v celoti?

 

 

Seznami Udbe so se ponovno pojavili na internetu. Na obstoj udbinih dosjejev so opozorili nekateri mediji. Predvsem Dnevnik. Gre za sezname, ki jih je o številnih Slovencih pisala organizacija UDBA. Seznami so se pojavili na nemških in francoskih strežnikih.

Sedaj so seznami ponovno izbrisani, ponudniki spletne storitve gostovanja spletne strani pa z naslednjim pozivom prosijo administratorje spletne strani, da se jim takoj javijo:

DSX-NETWORKS S.P.R.L.

The webmaster of this internet site is pleased to contact immidiatly DSX-NETWORKS.

Le webmaster de ce site internet est prié de prendre d’urgence contact avec DSX-NETWORKS.

Udbini dosjeji so bili prisotni na internetu že pred nekaj leti. Tudi sami smo pisali o tem. Tedaj je slovenska oblast dosegla, da se jih je odstranilo. Očitno je tudi tokrat slovenska oblast promptno reagirala, zato zainteresirani spet niso mogli sneti dol vseh na spletni strani objavljenih dosjejev z UDBA.net (ti šment, bi lahko rekli), ki jih je ogromno, več kot 30.000 PDF dokumentov, na vsakem pa opis vsaj desetih oseb.



Značke prispevka: ,

Odgovorite