nedelja, 11.september.2011 - 10:40

Najlepša poslanka v parlamentu, Eva Irgl, se ne boji staranja

Poslanka Eva Irgl pravi, da se ne boji staranja

Eva Irgl je v parlament prišla kot del SDS-ovega eksperimenta pred volitvami 2004-2008, ko je stranka SDS volilno telo poskusila nagovoriti tudi s pomočjo lepotic in estradnic. Takrat sta za državni zbor kandidirali slovenska misica Maša Merc iz Maribora in pa Eva Irgl, ki je bila znana predvsem kot voditeljica na RTV Slovenija.

Evi Irgl se je uspelo prebiti v parlament. Že drugič. Postala je precej dejavna članica stranke SDS, predvsem s področja človekovih pravic.

Eva Irgl je imela v politični karieri srečo, malo manj pa v zasebnem življenju, saj je v aktivno politiko SDS-a vstopila po tem, ko se je razšla z Vanjo Alićem, pevcem skupine Zaklonišče prepeva, ki zaradi jugoikonografije ni sovpadal z Evinim novim političnim angažmajem. Nato je dobila fanta Zmaga Novaka, direktorja Zavoda Big. Preden je nastopila drugi mandat poslanke, se je razšla tudi z njim.    

No. Evo Irgl so nato opazili z novim spremljevalcem Sašotom (slovnično pravilno, s Sašem), za katerega je pa rekla, da je samo njen prijatelj, s katerim skupaj hodita v fitnes. To naj bi ji predlagal Sašo, kateremu je bilo dolgčas samemu hoditi na fitnes. Več o tem si preberite tukaj.

No. Eva Irgl je znana, da se v parlamentu zelo modno oblači. Čeprav bi kdo mislil, da je zato obsedena z izgledom, pa to ne drži. Povedala je, da je spremembe, ki pridejo z leti, ne skrbijo, saj to dojema kot nekaj naravnega.

Lifestyle: Eva Irgl se ne boji nekaj gubic tu in tam



Značke prispevka: ,

Odgovorite