sobota, 24.april.2010 - 14:25

Srečko Prijatelj se je spet oglasil iz zapora. Trdi, da se ni rodil kot Ismail Mainardi.

Ob prvem javljanju iz zapora je Srečko Prijatelj zanikal, da je Albanec, ob sedanjem javljanju pa zanika tudi to, da se je rodil kot Ismail Mainardi.

Časopis Delo je sredi meseca marca objavil članek, v katerem je zapisano, da se je priprti poslanec SNS-a Srečko Prijatelj, ki so ga aretirali zaradi suma storitve več hudih kaznivih dejanj, rodil kot Ismail Mainardi in si nato spremenil ime in priimek najprej v Srečko Medved, nato pa v Srečko Prijatelj. Ob prvem javljanju iz zapora je Srečko Prijatelj zanikal, da je Albanec, kar so nekateri posumili glede na ime in priimek Ismail Mainardi, sedaj pa zanika tudi, da se je rodil kot Ismail Mainardi.

No. Sedaj gre za dve kontradiktorni informaciji. Delo trdi, da naj bi se Srečko Prijatelj rodil kot Ismail Mainardi (oziroma najprej ime spremenil iz Ismail Mainardi v Srečko Medved in nato v Srečko Prijatelj), ta pa je sedaj to zanikal, čeprav pa tega ni zanikal ob prvem javljanju iz zapora. Če je vse skupaj res, je po logičnem sklepanju morda še kdaj spremenil ime in je tisto prvo ime spet drugačno. A to zaenkrat ni znano. To bi moral povedati sam Srečko Prijatelj ali ustrezne ustanove, ki hranijo podatke o spremembah imena in priimka tega poslanca.

Srečko Prijatelj je ob novem javljanju iz zapora dodatno povedal še:

– Da je denar, ki ga je pridobil od Marjana Mikuža, njegov

– Da je Mikuž izpeljal konstrukt po tem, ko ga je ta ovadil zaradi denarja, ki mu ga je Mikuž dolgoval

– Da je Prijatelj od Mikuža najprej zahteval, naj mu denar nakaže na transakcijski račun.

– Da ni on sam zaposlil svoje žene.

– Da ni delal na Slovenskih železnicah kot kretnik

 

Za svojo aretacijo je obtožil Marjana Mikuža in stranko LDS.

Več o novem javljanju iz zapora s strani Srečka Prijatelja si preberite spodaj:

RTV Slovenija: Prijatelj iz pripora: Naročeno je, kaj se lahko objavi

24ur.com: Prijatelj iz pripora napoveduje tožbe



Značke prispevka:

Komentarji

 

  1. pravda pravi:

    g.admin

    Na tem portalu rad prebiram vaše komentarje, ki so zelo zanimivo opisani, ki sem jih prebiral in lepo v barvah opisani, ki te kar pritegne za brati.
    Zato vas naprošam, da nadaljujete z takimi pisanji, in to z svežimi, saj je zopet prišlo na dan zelo veliko novih dejstev, glede NPU in Pogačarjeve, ter Katarine Kresal v zvezi z poslovno stavbo, ki jo je policija vzela v najem.In ti na novo pridobljeni dokazi so zelo zanimivi za javnost, ki jih vi znate opisati, ki so zelo branjlive, ki jih rad prebiram.

    LP

  2. admin pravi:

    Gospod Strahan. Ne vemo, zakaj radi prebirate prispevke glede najema stavbe NPU. Sami to razumemo skozi dejstvo, da ste pristaš stranke NSI. Verjetno ste pa mislili na enega naših prispevkov, kjer smo omenili dejstvo, da se je lizing skrajšal na pol.

    Sami o najemu stavbe NPU ne bomo več pisali, ker se tudi ta primer politizira, dodatno smo pa mnenja, da je Katarina Kresal preveč na udaru vseh, kar nam ni všeč, ker gre za eno najboljših ministric ne glede na vse.

    Skrajen čas je, da začne NPU operativno delovati, ne pa da se ukvarja s samim seboj. Očitno je nekaterim v interesu, da čim bolj zakomplicirajo delo NPU, da ta sploh ne bi začel delovati, ker bi se ukvarjal sam s sabo, to pa ni dobro in niti pod razno ne odtehta domnevnih nepravilnosti pri najemu, zato sami nismo zagovorniki pisanja o NPU.

    Smo pa podali nova dejstva, ker je bistvo naše strani resnica in nova dejstva so odstrnila del resnice. Če smo že prej pisali o najemu za določen čas 20 let, smo se čutili dolžne, da podamo nove informacije (o skrajšanju najema na 10 let) s ciljem popolne in točne informacije, nikakor pa ne s ciljem nekega načrtnega pisanja.

    Ampak dejansko najem prostorov NPU ni tako pomembna tema, bolj pomembno za nas je, da NPU enkrat začne delovati. Sama zgodba nas pa sploh več ne zanima in po pravici povedano ne vpliva na naše mnenje o notranji ministrici. Gre namreč za neke odnose, ki so prisotni pri vseh najemih. Povsod bi se lahko našle podobne zgodbe, zato je neprimerno, da se sedaj problematizira stavba NPU, še posebej zato, ker je na odlični lokaciji. Skratka. NPU mora začeti delovati, ne pa se ukvarjati sam s seboj, zato sami o najemu stavbe ne mislimo več pisati.

    Katarina Kresal je pa izredno dobra ministrica in škoda je, da ji zadnje tri mesece ne dajo, da se izkaže, ampak se mora ukvarjati z bedarijami, z aferami, ki so sicer zanimive, ampak niso pomembne.

Odgovorite