petek, 3.februar.2012 - 17:14

Janezu Janši in njegovi Urški Bačovnik grozijo z likvidacijo

SRHLJIVO – NEZNANCI GROZIJO, DA BODO JANEZA JANŠO UMORILI, GROZIJO TUDI NJEGOVI URŠKI

Janezu Janši spet grozijo z likvidacijo. Obenem ga svarijo, naj pazi na Urško, ko bo na službeni poti, saj se ji lahko kaj zgodi.

Janez Janša je že nekaj časa tarča neznancev, ki mu grozijo z odvzemom življenja. Najprej so mu neznanci grozili, da mu bodo dali pištolo, da stori samomor, sedaj pa so mu začeli groziti, da ga bodo umorili. Prav tako so mu zagrozili, naj se Urška Bačovnik (in verjetno tudi njun sin Črtomir) pazi, ko bo sama doma v Grosupljem ali v Šaleški dolini, medtem ko bo Janez Janša na službeni poti.

V pismu neznanci pravijo, da če ga leta 1991 ni ustrelila JLA, pa ga bodo ustrelili oni.

Tudi koalicijske partnere Karla Erjavca, Gregorja Viranta, Radovana Žerjava in Ljudmilo Novak so označili za domobrance, ki so mu pomagali, da bo izbran za mandatarja.

Vsebina celotnega pisma se glasi takole (vsebino podajamo z vsemi napakami):

USTRELILI TE BOMO BARABA DOMOBRANSKA!

Ti nisi legitimni predstavnik slovenskega ljudstva za premierja RS, izgubil si na volitvah, pa še predsednik te ni potrdil in predlagal za mandatarja vlade, zaradi tvojega mafijaškega posla s PATRIO, kjer si Slovenijo oškodoval za milione evrov in zaradi tega si v kazenskem postopku. Ker se bojiš zapora, raje si kandidiral za mandatarja da zadevo vstaviš in je vržejo v koš.
Zahvaljujoč tvojim domobrancem (Erjavcu, Virantu, Žerjavu in Novakovoj) so te izbrali za mandatarja, ampak zavedaj se, premierski stolček te bo življenja stal. Tebe še zraven ČIFURJI ne marajo (to so tisti ko hodijo v trenirkah po cestah) Ker ta izraz uporabljaš v govorjenju, ga ni potrebno pojasnjevati.
Bodi pazljiv na hišo in Urško v Grosuplju in v Šaleški dolini posebej ko boš na službeni poti. Če te ni ustrelila bivša JLA 1991 leta, zavedaj se IDIOTE da te bomo ustrelili.

Enkrat bo prišel navedeni trenutek.

RESNO OPOZORILO!

Pozdrav!
Osama Bin Laden

Pismo so neznanci podpisali z Osama bin Laden

Pismo je bilo naslovljeno na Državni zbor (Šubičeva 4) za stranko SDS. Prišlo je iz Celja.

Pismo si lahko v originalu preberete tukaj, ovojnico si oglejte tukaj, članek časopisa Demokracija (sicer političnega tednika, ki slovi kot glasilo stranke SDS), ki je objavila grožnjo Janši in njegovi Urški, pa tukaj.

Zanimivo je, da je tudi to pismo napisano na pisalnem stroju. Janši so sicer grozili že prej. O tem smo pisali tukaj.

Kljub temu da so grožnje precej resne, pa se tudi tukaj pojavlja vprašanje, koliko so dejansko realne.



Značke prispevka:

Odgovorite