nedelja, 16.avgust.2015 - 08:22

Evropa mora spodbujati muslimane, da jedo svinjsko meso

Muslimane je potrebno prevzgojiti in zatreti njihovo prepoved uživanja svinjskega mesa

EVROPA MORA UVESTI NOVO POLITIČNO DOKTRINO:

Muslimane je potrebno začeti navajati na uživanje svinjskega mesa.

odojek_na_zaru_Wikipedia

Na Dossier korupcija smo napisali že več člankov na temo uživanja svinjskega mesa, natančneje neuživanja svinjine med muslimani v Evropi.

Morda bo kdo rekel, da smo kontroverzni zaradi teh člankov, ampak imamo svojo agendo, saj se nam zdi upravičeno, da se v tem pogledu v Evropi zgodijo spremembe in to čim prej, dokler ne bo prepozno (glede na demografska gibanja v Evropi, ki grozijo, da bo demografska slika Evrope v kratkem postala zelo drugačna, na žalost veliko slabša, kar lahko pripelje do ponovne primitivizacije evropskega kontinenta, v kolikor ne pride do potrebnih sprememb v miselnosti nekaterih precej nazadnjaških populacij, ki so začele preplavljati evropske države in se v njih pospešeno razmnožujejo).

Sami vidimo problem v verskem nauku islama, ki prepoveduje muslimanom uživanje svinjskega mesa.

Problem je predvsem v tem, da muslimani, sklicujoč se na spoštovanje njihovih verskih običajev, vsiljujejo svoje prehranjevalne navade tudi drugim, kar je v popolnosti nesprejemljivo.

Verski nauk, ki prepoveduje uživanje svinjine, je totalna islamska neumnost.

Nobena država ne bi smela biti talec neumnih verskih naukov, na žalost pa evropske države pod pretvezo verskih svoboščin dejansko postajajo talke muslimanskih običajev.

Evropska unija bo morala spremeniti način razmišljanja.

Namesto da podpira muslimane pri primitivnih verskih naukih zavoljo njihovih verskih svoboščin, Evropska unija sili druge, avtohtone državljane, da ti prilagajajo svoj način življenja islamskim nazadnjaškim vzorcem obnašanja.

To je napačno. Zavedati se je potrebno, da je tudi v krščanstvu bilo precej neprimernih verskih naukov, ki pa so se skozi čas bolj ali manj razblinili.

Kakor je Evropa naredila s krščanstvom, ki se je na ta način deradikaliziralo, mora sedaj storiti z islamom.

Ena od tipičnih izrazito motečih stvari pri muslimanih je njihovo bolestno zavračanje svinjskega mesa in podobe prašiča.

To je islamsko nazadnjaštvo, katerega mora EU obvezno zatreti.

EU ima ob močnem dotoku muslimanskih priseljencev že sedaj priložnost spremeniti obnašanje muslimanov.

Muslimanske begunce, ki so v stiski, je potrebno začeti navajati na uživanje svinjskega mesa tako, da se jim ponudi svinjsko meso za njihove obroke.

Dejansko se jim ne bi smelo dajati alternative.

Ali naj jedo jedi s svinjskim mesom ali pa naj ostanejo lačni.

Sicer zadeva deluje kruto, vendar dejansko je ta nespametni verski običaj pri muslimanih tako močno zasidran, tako zakrknjen, da se ga mora zatreti na bolj krut način.

Če Evropa ne bo težila k spreminjanju navad muslimanov in k zatiranju slabih muslimanskih naukov, bo čez čas postala leglo verskega primitivizma in to je dejansko potrebno preprečiti.

Verska svoboda ne sme tolerirati problematičnih verskih naukov.

Če bi to Evropa počela tudi s krščanstvom, bi še vedno ostala na ravni nekega srednjega veka, pa vemo, da temu ni tako in da so kristjani, čeprav nekateri še vedno ne dovolj, vendarle prevzeli moderne vzorce življenja.

Pri muslimanih pa je potrebno spremembo miselnosti še doseči.

Ravno zato, ker muslimani uživanje svinjskega mesa zlorabljajo kot enega od načinov vsiljevanja nazadnjaškega islamskega načina življenja, je potrebno ta njihov nauk zatreti.

Preprosto je potrebno ta nauk zatreti.

Muslimanom se ne sme dajati alternative pri uživanju svinjskega mesa, sploh beguncem.

Prepoved uživanja svinjskega mesa se ne sme šteti kot verska svoboda muslimanov. Takšno versko svobodo je potrebno izbrisati.

Nobena škoda se ne bi zgodila muslimanom, če bi ti jedli svinjino. Nobena. In to je potrebno vedeti.

Evropska politika temelji na permisivnosti. Islamski verski nauk glede uživanja svinjskega mesa pa uveljavlja prepoved, zato je popolnoma nesprejemljiv.

Evropa mora čim prej zatreti določene neprimerne verske nauke pri muslimanih. Čim prej.

Če se sedaj osredotočimo samo na uživanje svinjskega mesa, bi se moralo v šolah muslimanom onemogočiti uporabo alternativnih jedilnikov, šolski sistemi bi morali muslimanske otroke s programi učiti, da uživanje svinjskega mesa ni problematično, pa četudi (nazadnjaška) verska knjiga Koran trdi drugače.

In tu je potrebno biti strog. Če otrok noče jesti svinjine zaradi verskih razlogov, bo pač ostal lačen.

Če bi bila Evropa malo bolj stroga in konsistentna pri takšni politiki, bi se čez čas zadeve spremenile tudi pri muslimanih.

Čim manj možnosti za alternativo bodo muslimani imeli, tem prej bodo prišli do situacije, ko bodo morali uživati svinjsko meso in ko ga bodo večkrat uživali, bo ta neprimeren verski nauk islamske religije postal obsolenten.

To mora Evropa doseči.

Evropa mora muslimanom vsiliti pravilne vzorce obnašanja oziroma bolje povedano, zatreti mora muslimanske neprimerne vzorce obnašanja.

Iskreno povedano, bi sami v celoti ukinili tudi halal hrano. To je čista bedarija, ki nepotrebno povzroča probleme mesni industriji in samo ustvarja napetosti.

Če hoče biti sekularna, mora Evropa zatreti vse, kar onemogoča to sekularnost.

Ni sekularnost to, da se mora zaradi neumnosti v islamski religiji konstantno gledati, ali kaj ne bi prizadelo verskih čustev muslimanov.

Evropa namesto da bi zatirala muslimanski primitivizem, ga vzgaja in vzdržuje. To je bolno.

Če bo Evropa šla tako naprej, bo propadla. In čisto nič škode ne bo, če bo propadla, če ima takšne politične debile, kot jih ima, ki zavoljo nekih kvazi človekovih in verskih pravic vsiljujejo celotni družbi sprejemanje primitivnih verskih naukov.

Za konec še to. Prepoved uživanja svinjskega mesa pri muslimanih ni edini problematični verski nauk pri muslimanih, ampak je zagotovo eden bolj problematičnih in zelo motečih, zato ga je potrebno zatreti najprej.

Muslimanom je potrebno preprečiti, da vsiljujejo svoje prehranjevalne navade drugim in zahtevajo od drugih, da se prilagodijo njihovim neumnim verskim omejitvam. To je potrebno preprečiti, ne pa da se jih celo spodbuja k temu, kot to počnejo nekateri evropski politični debili.

Nova doktrina Evropske unije naj bo: »Prepoved uživanja svinskega mesa pri muslimanih je potrebno zatreti.«

Za konec še to. Nekdo bo rekel, da imajo tudi Židje košer hrano, nekaj podobnega halal hrani. To je res. Sami sicer ne vidimo smisla niti v košer hrani, če smo iskreni, vendar Židje niso nikoli delali kakšnih pretiranih težav v zvezi s tem in niso vsiljevali drugim svojega načina prehrane, dodatno jih je pa tudi precej manj kot muslimanov in se ne množijo tako kot muslimani, zato njihova košer hrana ne predstavlja problemov, pa tudi sami verjetno niso takšni vneti zagovorniki košer hrane, ampak so se v veliki meri prilagodili modernim vzorcem prehranjevanja. Skratka. Židje ne delajo težav glede tega in niso problematični, muslimani pa so in to zelo. Tu je ta razlika. To se nam je zdelo potrebno dodati v tem članku.

Če Evropa ne bo upoštevala naših svaril in predlogov v zvezi s konkretno problematiko, bo imela v prihodnosti hude težave. To lahko povemo jasno in glasno in tako tudi bo.

Evropski politiki se sicer radi sprenevedajo, to je sicer njihova značilnost, ampak realnost jih bo kmalu lopnila (udarila) po glavi in to močno, če ne bodo ustrezno ukrepali in se delali, kot da ni nič narobe.

Tu lahko podamo pozitiven primer prav iz Slovenije. Gre za pozitivno dediščino SFRJ, ki muslimanom ni dopuščala pretiranega nerganja, kar zadeva svinjsko meso (dasiravno je tudi sama omogočala muslimanom halal hrano). Predvsem v Sloveniji je bilo nenapisano pravilo, da se muslimanom ne omogoči izbirčnosti, kar zadeva uživanje svinjine v šolah ali delavskih menzah. Muslimani v Sloveniji so se bali tudi obtoževanja drugih ljudi, če bi delali težave zaradi svinjskega mesa. Ker niso imeli druge izbire, so začeli jesti tudi svinjino in sedaj so navajeni jesti tudi svinjino, vsaj po besedah slovenskega muftija Nedžada Grabusa sodeč v enem izmed intervjujev za časopis Delo. Torej. Obstajajo zgledi, ki kažejo, da je mogoče doseči, da muslimani opustijo neprimerne verske nauke. To se lahko doseže tako, da se jim ne da alternative in da se jih prevzgoji, da se jim dopove, da ni nič narobe, če jedo svinjino. Potrebno jih je spodbuditi, da začnejo jesti svinjsko meso, ne pa da se jih spodbuja k temu, da zavoljo verskih pravic celo vsiljujejo svoj restriktiven način prehranjevanja drugim.

Verjetno bi bilo tudi muslimanom veliko lažje, če bi opustili ta res neumen verski nauk, ki prepoveduje uživanje svinjskega mesa, in bi se tako dosti lažje prilagodili tukajšnji kulturi. Ravno zato je potrebno to storiti. Tudi na trd način, če je potrebno. Ravno pri sedanjih migrantih vidimo izjemno priložnost, da se muslimane prevzgoji, kar zadeva uživanje svinjskega mesa, s tem ko bi se lačnim muslimanskim beguncem ponudilo jedi iz svinjskega mesa brez alternativnih izbir in bi zaradi lakote bili prisiljeni jesti tudi jedi, ki vsebujejo svinjino.

Dossier korupcija: EU bi morala muslimanskim beguncem za obroke pripravljati jedi s svinjskim mesom

Dossier korupcija: Grki imajo izjemno priložnost muslimanske begunce nahraniti s svinjskim mesom



Značke prispevka:

Odgovorite