nedelja, 1.november.2015 - 11:52

Župan Zavrča Miran Vuk: »Amerika (ameriška CIA) z begunsko krizo želi destabilizirati Evropo. V tem načrtu aktivno sodeluje tudi UNHCR.«

TEORIJA ZAROTE, KI PRIDOBIVA VSE VEČ PRIVRŽENCEV NA BALKANU

GLAVNI KRIVEC ZA BEGUNSKO KRIZO V EVROPI SO ZDRUŽENE DRŽAVE AMERIKE, KI NA TA NAČIN ŽELIJO DESTABILIZIRATI EVROPO

ZDA IN UNHCR NAJ BI AKTIVNO DELOVALI V NAČRTU PRESELJEVANJA NARODOV V EVROPO

MIRAN VUK ZA BEGUNSKO KRIZO KRIVI ZDA

Miran Vuk, župan občine Zavrč, je rekel, da je begunska kriza v Evropi del ameriškega načrta. ZDA po njegovem mnenju želijo destabilizirati Evropo. V načrtu destabilizacije Evrope naj bi sodelovale tudi svetovne humanitarne organizacije, predvsem UNHCR.

miran_vuk_zupan_obcine_zavrc

Vse več politikov na Balkanu kot glavnega krivca za begunsko krizo v Evropi označuje Združene države Amerike (in ameriško tajno službo CIA), ki se trudijo destabilizirati Evropo. V ta namen pa v Evropo pošiljajo begunce.

H kritikam ZDA se je aktivno pridružil tudi Miran Vuk, župan Zavrča, mesta, katerega je na začetku drugega begunskega vala zapljusnilo veliko število beguncev, ki so na svoji poti skoraj uničili nogometni stadion Zavrč, ponos Zavrčanov, kar je župana Mirana Vuka močno razjezilo in od takrat naprej aktivno raziskuje, kdo je kriv za begunsko krizo v Evropi.

Miran Vuk se je o beguncih razgovoril v oddaji Vroči Stol na TOP TV, v kateri sta sodelovala še župan Brežic (Ivan Molan) in občinski svetnik Šentilja (Bojan Belna). Oddaja je bila na sporedu dne, 29.10.2015.

Miran Vuk pravi, da med begunci ni nobene kulture, da za seboj puščajo ogromno smeti in ogromno človeških iztrebkov.

Miran Vuk pravi, da so nekateri begunci res ubogi,ampak da večina beguncev sploh ni beguncev in imajo pri sebi ogromno denarja. Vodili pa naj bi  jih agenti ameriške obveščevalne službe CIA.

Begunci naj bi imeli pri sebi nože in celo sekire.

Miran Vuk je rekel, da se večina politikov boji povedati po resnici, kako stvari stojijo, da pa njemu to ni težko povedati.

Miran Vuk pravi, da so za begunsko krizo v Evropi krivi Američani, katerih cilj je destabilizacija Evrope.

Amerika (predvsem tajna obveščevalna služba CIA) naj bi delala vse, da pride do destabilizacije Evrope. Večina migrantov po mnenju Mirana Vuka prihaja v Evropo načrtno in so tudi financirani za to, da pridejo destabilizirat Evropo. To naj bi se vse odvijalo na podlagi posebnega načrta, ki temelji na večletnih ameriških strateških študijah za destabilizacijo Evrope.

Miran Vuk pravi, da so Združene države Amerike 3 do 4 leta prisluškovale skoraj vsem evropskim politikom, tako v službi kot doma, in da poznajo vse umazane podrobnosti o vseh pomembnih evropskih politikih. S tem jih držijo v šahu. Ravno zato evropski politiki, ki se bojijo blamaže, če bi se odkrile pikantnosti iz njihovega življenja in delovanja, dovolijo razmah begunske krize v Evropi.

Po Miranu Vuku so evropski politiki, ki imajo precej masla na glavi, talci ameriških prisluhov, zaradi česar počnejo vse, kar ZDA hočejo, naj storijo.

ZDA so prisluškovale tudi Angeli Merkel. Ali tudi Angelo Merkel ZDA držijo v šahu glede begunske krize? Kar zadeva Angelo Merkel, je to sicer malo verjetno, saj Angela Merkel ne deluje kot oseba, ki bi imela kakšne umazane podrobnosti v svojem življenju.

barack_obama_angela_merkel_DK

Miran Vuk je povedal, da večina beguncev sploh ni beguncev. Miran Vuk trdi, da dobijo begunci v Turčiji 8000 evrov, če imajo otroka pa še dodatno 3000 evrov na otroka, da pridejo v Evropo.

Miran Vuk je rekel, da imajo ZDA še en cilj. Barack Obama je namreč, ko je bil na obisku v Turčiji, turškemu predsedniku, Recepu Tayyipu Erdoganu, obljubil, da bo pomagal, da Turčija čim prej pride v Evropsko unijo. Ravno begunce pa naj bi se zlorabljalo v ta namen, da EU popusti pod pritiski begunske krize in po hitrem postopku sprejme Turčijo medse.

Po Miranu Vuku so tudi svetovne humanitarne organizacije (UNHCR) seznanjene s tem, kaj se počne, ne le da so seznanjene, ampak v tem tudi same sodelujejo. Ravno pripadniki UNHCR naj bi bili glavni informatorji beguncev.

Zanimive so tudi besede Ivana Molana, ki pravi, da se slovenski policisti na terenu srečujejo z grožnjami beguncev, ki jim pogosto kažejo, kako jim bodo prerezali vrat, oziroma kako jim bodo pojedli psa in podobno.

Tudi občinski svetnik Šentilja Bojan Belna se je pritoževal nad tem, da begunci vse zasvinjajo in da so enkrat pokradli vse v živilskem delu bencinske črpalke. Prav tako naj bi begunci veliko kurili, tudi plastiko.

Izredno zanimivo oddajo na TOP TV z izjemno zanimivimi izjavami treh predstavnikov slovenskih občin, ki so bile ali so še vedno najbolj prizadete z begunsko krizo, si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku. Oddajo je vredno pogledati, ker gre za iskrene informacije iz prve roke, ki jih v Sloveniji drugi mediji ne podajajo.

Oddaja Vroči stol na TOP TV s  tremi predstavniki z begunci prizadetih občin – 29.10.2015

Na tem mestu naj opozorimo, da je že župan hrvaške občine Glina malo pred smrtjo podal preroško napoved, da je begunska kriza uvod v spremembo družbene ureditve.

Tudi srbski predsednik Aleksandar Vučić je povedal, da imajo nekatere sile jasen cilj destabilizirati državo. Pri tem se ponovno pojavljajo ZDA in CIA.

Glede begunske krize pa so se oglasili še nekateri drugi politiki.

Tako je Zmago Jelinčič prav tako povedal, da so za begunsko krizo najbolj odgovorne ZDA.

Tudi Zmago Jelinčič Plemeniti, prvak stranke SNS, za begunsko krizo v Evropi krivi Združene države Amerike.

zmago_jelincic

Zmago Jelinčič je podal predlog, da če bi se zgodilo, da Nemčija in Avstrija zapreta svoje meje za begunce, Slovenija pa ne bi mogla beguncev zavreti na svoji južni meji, da v tem primeru Slovenija begunce pošlje v Luko Koper, jih naloži na stare tankerje, ki bi begunce odpeljali do ZDA. Zmago Jelinčič pravi, da naj tankerji pridejo na en kilometer do ameriške obale in nato naj Slovenci zapustijo ladje z begunci ter ZDA obvestijo, naj jih pridejo iskat.

TOP TV: Spletna stran oddaje Vroči stol: Gostje Miran Vuk, Ivan Molan, Bojan Belna.
Dossier korupcija: VEM, PA NE POVEM: Aleksandar Vučić: »Srbska vlada ve, katere sile si močno želijo destabilizirati Balkan«
Dossier korupcija: ALI JE BEGUNSKA KRIZA V EVROPI UVOD V SPREMEMBO SVETOVNEGA REDA?: Preden je umrl, je župan Gline podal preroško napoved o begunski krizi.
RTV Slovenija: Zmago Jelinčič o beguncih (Drugi begunski val)
Slovenske novice: »Tam, kjer so stali, tam so scali. Kjer so ležali, tam so srali«



Komentarji

 

  1. admin pravi:

    O sesutju Evrope s strani ZDA je Miran Vuk že govoril v intervjuju, ki ga je dal Vladimirju Vodušku za TOP TV.

    Miran Vuk trdi, da begunce vodijo agenti ameriške CIE

    Celoten intervju si oglejte na spodnjem videoposnetku.

    Miran Vuk o beguncih in o krivdi ZDA za begunsko krizo

Odgovorite