četrtek, 7.april.2016 - 10:30

POGOVOR Z UMRLIMI: Tudi po najdbi umrlih Domna Simoniča in Klemna Jakliča lahko spiritualni svet pomaga njunim svojcem in prijateljem.

Svojci najdenih Klemna in Domna bi lahko pomoč poiskali pri spiritualnem mediju.

SVOJCI UMRLIH LAHKO POMOČ PRI ISKANJU INFORMACIJ O POKOJNIH POIŠČEJO TUDI PRI SPIRITUALNIH MEDIJIH – LJUDEH, KI SE LAHKO POGOVARJAJO Z DUŠAMI UMRLIH

Ta članek je sestavljen iz dveh delov. V prvem delu si lahko preberete nekaj besed o družinah Domna Simoniča in Klemna Jakliča, v drugem delu pa smo opozorili, da se lahko svojci odločijo za pogovor z dušami umrlih.

Slovenija je dober mesec skrbno spremljala dve zgodbi o pogrešanih mladeničih. Zgodbo o Domnu Simoniču in pa zgodbo o Klemnu Jakliču.

Ena od zgodb je zgodba o pogrešanem Domnu Simoniču, ki je bil nedavno tega pokopan na pokopališču v Vojniku.

Da bi bila zgodba še bolj tragična, je Domnova mati Eva Simonič z izgubo zlatega maturanta Domna Simoniča izgubila sina edinca.

Domnova mama je ostala sama.

Mati Domna Simoniča, Eva Simonič, je ostala brez svojega edinega sina.

mati_eva_in_sin_domen_simonic_facebook

Namreč. Domnova mati Eva in oče Ervin ne živita skupaj. Domen ima po očetovi strani sicer še dve polsestri, a njegova mati je ostala sama. Domnovo izginotje in iskanje je Evo in Ervina sicer začasno spet nekoliko povezalo, a velja dejstvo, da je Eva Simonič ostala brez sina edinca.

Pri Klemnu Jakliču je zgodba drugačna. Klemen Jaklič namreč izvira iz velike družine. Družino sestavljata oče Uroš in mati Andreja, družina pa ima še tri sinove (eden od njih je Klemen) in dve hčeri.

Družinska slika družine Jaklič

druzinska_slika_druzina_jaklic_facebook

Na Dossier korupcija smo izbrskali tudi članek v katoliški reviji Družina, kjer se je predstavila družina Jaklič. Starša Klemna Jakliča sta se takrat pohvalila, da sta načrtovala 3 otroke, dobila pa sta jih kar 5.

Del članka iz revije Družina si lahko preberete tudi v promocijskem uvodniku revije na naslednji povezavi:

Katoliška revija Družina: Načrtovala sva tri. Sedaj jih je 5! – 10.12.2008

Ob najdbi trupla je bil oče Klemna Jakliča vidno pretresen.

oce_in_brat_klemna_jaklica

Če preidemo še na drug del članka, kjer opozarjamo na dejstvo, da se lahko svojci, ki so izgubili svoje bližnje, lahko z njimi pogovorijo s pomočjo spiritualnih medijev.

Svojci in prijatelji pogrešanih Domna Simoniča in Klemna Jakliča so skoraj mesec dni v negotovosti čakali, ali in kdaj bodo našli pogrešana fanta.

Že med iskanjem Klemna in Domna so prišle prav informacije iz spiritualne sfere, ki so dale informacije o tem, kje se nahajata Domen in Klemen in ali sta še živa.

Dossier korupcija: Jasnovidni radiestezist Zdravko Malnarič je poskušal pomagati pri iskanju Klemna Jakliča in Domna Simoniča.

Dossier korupcija: Na Dossier korupcija smo očitno pravilno napovedali kraj, kjer se nahaja pogrešani Klemen Jaklič

Žal so bile (relevantne) informacije negativne z vidika vsebine, saj sta oba mladeniča končala v reki. Eden v Dravi, drugi pa v Ljubljanici.

Kakor so informacije iz spiritualne sfere bile koristne za svojce in prijatelje že med iskanjem pogrešanih fantov, pa opozarjamo, da so te informacije lahko še vedno koristne.

Namreč. Trupli obeh pogrešanih fantov so že našli, ni pa jasen razlog, zakaj sta oba fanta sploh končala v reki.

Problem je v tem, da sta oba fanta izginila v nočnih urah, ko ju ni nihče od tistih, ki bi lahko vedeli, kaj se je zgodilo s fantoma in bil pripravljen spregovoriti o tem, videl.

Svojce in prijatelje bo zato sedaj čakalo obdobje, ko bodo premišljevali, kaj se je zgodilo s fantoma.

Tu jim bo v pomoč lahko spet prišla spiritualna sfera.

Namreč. Na svetu obstajajo ljudje, ki imajo možnost vpogleda v drugo sfero, imajo možnost pogovora z dušami umrlih.

S pogovori z dušami umrlih se ukvarja kar nekaj ljudi v Sloveniji. Sami bomo opozorili na 3.

Eden od njih je že iz prejšnjih člankov na temo iskanja Klemna Jakliča in Domna Simoniča znani jasnovidni radiestezist Zdravko Malnarič. Ta se pogovarja z dušami umrlih v 140 let stari hiši s pomočjo vrtljive lesene mize.

Več o tem si preberite na naslednjem naslovu:

Dossier korupcija: MISTIČNO: Stanka Brajerja je pomagal najti tudi radiostezist Zdravko Malnarič, ki ima jasnovidne sposobnosti

Profesionalno pa se v Sloveniji z dušami umrlih pogovarjata 2 spiritualna medija. To sta Cristy Žmahar in Urška Puš.

Urška Puš, ki je sicer univerzitetna diplomirana zgodovinarka, je sicer javnosti postala znana kot radijska in televizijska voditeljica. Ker ima dar jasnovidnosti, predvsem pa dar, da se lahko pogovarja z dušami umrlih, se je kljub izobrazbi in karieri v medijih (to je občilih), odločila, da se v celoti posveti poklicu spiritualnega medija.

Več o Urški Puš si lahko prebere na naslednjih naslovih:

Žurnal: Urška Puš je pogovore z umrlimi razvila v posel

Delo: »Pokojne moramo izpustiti, šele nato žalovati«

Klepet ob kavi – Pogovor z Urško Puš: Pogovor z umrlimi

Urško Puš najdete tudi na internetu.

In sicer na njeni strani Dotik onostranstva ali na Facebook-u.

Spletna stran Urške Puš: Dotik onostranstva

Facebook: Medij Urška Puš

Urška Puš je še včeraj podala zelo zanimivo objavo na Facebook-u, kjer je predstavila izkušnje dveh oseb, matere in hčere, ki sta se želeli pogovoriti s pokojnim očetom oziroma možem.

Urška Puš – Izkušnje po pogovoru z dušo umrlega

urska_pus_izkusnja_po_pogovoru_z_umrlim

Objava se originalno nahaja na Facebook strani, tukaj.

Urška Puš se nahaja v Grosupljem, natančneje v Spodnji Slivnici pri Grosupljem.

Spiritualni medij, duhovna učiteljica in pisateljica Cristy Žmahar je, lahko bi rekli, ena od pionirk spiritualnega medijstva v Sloveniji, ki svoje znanje prenaša tudi na druge, ki bi se radi ukvarjali z medijstvom. Lahko bi rekli, da je Cristy Žmahar kot neka živa enciklopedija, ki o jasnovidnosti, paranormalnem in tudi o magiji ve zelo veliko, ker se je na to temo veliko zanimala in poučevala. Tudi Urška Puš se je veliko naučila od Cristy Žmahar.

Podajamo nekaj zanimivih naslovov, povezanih s Cristy Žmahar.

Klepet ob kavi – Pogovor s Cristy Žmahar – Žalovanje

Preprosto naravno – Pogovor s Cristy Žmahar

Spletna stran Cristy Žmahar: Duhovni atelje Potovanje duše

Facebook stran Cristy Žmahar: Potovanje duše

Žurnal: Pogovor s Cristy Žmahar: »Vsak lahko sliši mrtve«

Cristy Žmahar se nahaja v Ivančni gorici.

Tudi svojci najdenih Klemna Jakliča in Domna Simoniča, ki imajo verjetno veliko vprašanj sploh o trenutku smrti svojih sinov, bratov, prijateljev, bi lahko poskusili odgovore najti tudi pri katerem od medijev.

Svojcem svetujemo, da se poskusijo najprej povezati z Urško Puš, če se želijo povezati z dušami svojih sinov. Tudi sami bomo energetske misli preusmerili ravno nanjo kot na osebo, na katero naj se duši obeh umrlih obrneta, če bodo svojci želeli komunicirati z njima. To je seveda vse stvar svobodne volje svojcev in prijateljev pogrešanih Domna Simoniča in Klemna Jakliča.



Značke prispevka: ,

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Domnova mama je po tem, ko so odkrili truplo njenega sina, na njenem Facebook profilu 2.4.2016 ob 10:17 ponoči sinu posvetila pesem slovenske pevke Marte Zore – Še si tu (z menoj).

    Marta Zore – Še si tu

  2. admin pravi:

    Posvetilo v spomin na preminulega Klemna Jakliča

    Prijatelj Klemna Jakliča je na svojem Facebook profilu objavil videoprispevek v spomin in posvetilo preminulemu Klemnu Jakliču.

    Kot spremljajočo pesem je izbral pesem Little Wonders (Mali čudeži), katero prepeva pevec Rob Thomas.

    Posvetilo je Klemnov prijatelj pospremil z naslednjimi besedami:

    Klemen Jaklič 1997-2016
    Za vedno v naših srcih!
    Počivaj v miru ❤️

    Videoposvetilo Klemnu Jakliču si lahko ogledate spodaj.

    Videoposnetek v počastitev preminulemu Klemnu Jakliču

Odgovorite