nedelja, 14.marec.2010 - 14:16

Kakšen arsenal orožja je imel poslanec Srečko Prijatelj na svojem domu?

Informacija o tem, da je na dan, ko je od Marjana Mikuža prejel 323.000 evrov v gotovini, Srečko Prijatelj imel pri sebi pištolo, je odprla vprašanje najdenega orožja v njegovem domu.

Pri Srečku Prijatelju naj bi po določenih informacijah (na njegovem domu) našli tudi ročne bombe in kalašnik.

Srečko Prijatelj trdi, da so pri njemu našli samo orožje iz osamosvojitvene vojne.

Direktor direktorata za upravne notranje zadeve pri Ministrstvu za notranje zadeve Republike Slovenije, Dušan Vučko, trdi, da Srečko Prijatelj nikakor ni mogel dobiti dovoljenja za ročne bombe in kalašnikov.

Policisti so na domu Srečka Prijatelja našli pravi arsenal orožja, tudi ročne bombe in kalašnikov. Srečko Prijatelj trdi, da so mu ročne bombe policisti podtaknili (kar je zelo težko verjetno).

Politiki iz vrst SNS so sicer že znani po tem, da so se hvalili z orožjem.

Zadeve so še hujše, saj so obstajale domneve, da naj bi poslanci SNS-a v prejšnjem mandatu prinesli orožje celo v sam parlament. Zanimiva je pa slika v reviji Reporter v članku Pravi mačoti, kjer so se poslanci SNS-a hvalili s svojimi pištolami, ki so jih potegnili ven in jih pokazali, pravimi pištolami, da ne bo pomote, ne gre za preneseni pomen. Slika je tukaj. Na sliki je tudi Srečko Prijatelj, ki v levi roki drži svojo pištolo. O tem so pisali tudi v reviji Mladina.

Ko smo pa že pri slikah, pa po internetu kroži tudi posnetek intervjuja z Zmagom Jelinčičem med osamosvojitveno vojno, posnetek je naredila tedanja RTV Slovenija (RTV Ljubljana). Na posnetku ima Jelinčič v rokah Kalašnik.

Zmago Jelinčič med osamosvojitveno vojno s kalašnikom v desni roki



Značke prispevka: , ,

Odgovorite